• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.03.2024

18:00

Pljunuta baka! Dosad neviđena slika princeze Dajane otkriva neverovatnu sličnost s njenom unukom (FOTO)

EPA

Lajfstajl

Pljunuta baka! Dosad neviđena slika princeze Dajane otkriva neverovatnu sličnost s njenom unukom (FOTO)

Podeli vest

Objavljena je dosad neviđena fotografija princeze Dajane, a fanovi nisu mogli a da ne uoče neobičnu sličnost sa njenom unukom Šarlot.

Brat pokojne princeze od Velsa, Erl Spenser (59), podelio je preslatku porodičnu fotografiju sa Dajanom i njohovom majkom iz 1967. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charles Spencer (@charles.earl.spencer)

 

U dirljivoj objavi na Instagramu, slika prikazuje Erla Spensera na baštenskoj ljuljaški, sa Dajanom koja je stajala pored njega, dok ga Frensis nežno pridržava. Fotografija je snimljena na imanju Altorp u Zapadnom Nortemptonširu.

Mama Frensis je tada imala 31 godinu, Erl Spenser je imao tri godine, a Dajana oko šest.

- Volim kako svako od nas izgleda srećno. U ovoj fazi mog života, moja majka mi je dala nadimak "Buzz" - jer sam imao beskrajnu energiju prilično srećne i zaposlene pčele - napisao je Spenser.

Stotine pratilaca složili su se da je princeza Šarlot slika i prilika mlade Dajane. 

"Na ovoj fotografiji zaista možete videti princezu Šarlot u Dajani!!", "Dajana izgleda baš kao Šarlot. Predivna uspomena!", "Princeza Šarlot je pljunjuta ledi Dajana. Sećanje na vašu divnu sestru i dalje živi.", "To je bilo prvo što sam pomislio. Šarlot izgleda baš kao njena baka princeza Dajana", samo su neki od komentara.

 

 

I nije prvi put da je uočena ova sličnost. 

Godine 2020. princ Vilijam i princeza Kejt objavili su seriju porodičnih fotogarafija kako bi proslavili Dan očeva i Vilijamov rođendan. Hiljade ljudi su komentarisale Šarlotin osmeh i rekli da je sličan njenoj baki, koja je bila inspiracija za jedno od njenih srednjih imena.

 

 

Princeza Dajana je poginula u 36. godini kada je automobil u kojem se nalazila sa svojim verenikom Dodi Al Fajedom velikom brzinom udario u zid tunela u Parizu 31. avgusta 1997. godine. Dodi je ostao na mestu mrtav, dok je Dajana preminula četiri sata kasnije u bolnici. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kursk nije bio glavni cilj! Rusija je jedina velesila u svetu koja ima strane tenkove na svojoj teritoriji! (VIDEO)
Live TV

Kursk nije bio glavni cilj! Rusija je jedina velesila u svetu koja ima strane tenkove na svojoj teritoriji! (VIDEO)

Međunarodni vojni forum traje još sutra. Veliki broj država je i te kako zainteresovan za ulaganje u svoju vojsku. Putin zadao zadatak vojnicima da oteraju neprijatelja iz Kurtske oblasti. Palestina računa na podršku Rusije, dok je Putin izrazio zabrinutost za eskalaciju sukoba. Donald Tramp i Ilon Mask su u najvećem fokusu u Americi. Na ove i sve druge važne svetske teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Marko Matić ispred Centra za odgovorne medije i Sava Stambolić ispred Centra za društvenu stabilnost.

13.08.2024

22:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Oglasio se Srbin nakon spektakularne večeri! Odoh ako dobijem dobru ponudu...
Fudbal

Oglasio se Srbin nakon spektakularne večeri! Odoh ako dobijem dobru ponudu...

Zvanično najbolji fudbaler češkog šampionata, Veljko Birmančevič (26), ponovo blista u Sparti koju je sinoć u revanšu sa FCSB-om sa prva dva gola i asistencijom (2:3) odveo u plej-ofu za Ligu šampiona! Nakon meča reprezentativac naše zemlje otkrio je da je pričao sa upravom i da bi u slučaju dobre ponude iz neke od najjačih liga Evrope napustio klub u kojem je heroj i ljubimac navijača.

14.08.2024

10:34

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

Horor, presušio vodozahvat Pustinjac! Majdanpek ostao bez vode?!
Srbija

Horor, presušio vodozahvat Pustinjac! Majdanpek ostao bez vode?!

Građani Majdanpeka od danas pa do daljeg će biti bez vode za piće. Novi gradski vodovod ,,Pustinjac,, sa kojeg se vodom napaja veći deo žitelja grada Majdanpeka i selo Debeli Lug, ostao je bez dovoljnog dotoka vode , tako da je vodosnabdevanje dovedeno u pitanje.

13.08.2024

13:14