• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2024

21:00

Bizarni fetiši Elvisa Prislija! Kralj roka je menjao žene kao čarape, a njegova smrt je i dalje misterija (FOTO)

profimedia

Lajfstajl

Bizarni fetiši Elvisa Prislija! Kralj roka je menjao žene kao čarape, a njegova smrt je i dalje misterija (FOTO)

Podeli vest

Legendarni muzičar Elvis Prisli umro je pre 47 godina - 16. avgusta se obeležava godišnjica njegove smrti.

Legendarni Elvis Prisli je obeležio celu jednu muzičku epohu, a njegova muzika i danas živi.

Misteriozna smrt

Slavni muzičar je živeo burno i poročno, a umro je 16. avgusta 1977. godine u Tenesiju, u 42. godini. Istog dana je izvršena obdukcija njegovog tela.  

Rezultati obdukcije trebalo bi da budu otključani 2027. godine. Njegova smrt do današnjeg dana je misterija, a postojale su brojne teorije.

Zanimljivo je da je do sada najveći uvid u misterioznu smrt Elvisa Prislija imao istaknuti kalifornijski lekar Forest Tenant. 

Foto: profimedia

 

Menjao je žene kao čarape

Elvis je bio poznat i po burnom i šokantnom ljubavnom životu. 

Svoju suprugu Prisilu Prisli upoznao je 1959, kada je ona imala samo 14 godina. Elvis je tada imao 24 godine. U maju 1967, kada je Prisila imala 21 godinu, ona i Elvis su se venčali na ceremoniji u Las Vegasu. Devet meseci kasnije, par je dočekao svoje prvo i jedino dete, Lizu Mari Prisli.

Foto: profimedia

Elvis i Prisila Prisli

Nakon što mu je 1968. godine rođena ćerka Liza Meri, Elvis Prisli više nije hteo da spava sa svojom suprugom.

Menjao je ženu za ženom, baš kao što je menjao doktore koji su mu prepisivali razne tablete. U tom haosu nije stigao da se preispita gde greši i kako da preuzme kontrolu nad svojim životom - jednom prilikom otkrila je novinarka Alana Naš.

Elvis i Prisila su bili u braku četiri godine, pre nego što su se na kraju razveli 1972.

Foto: profimedia

Elvis Prisli

 

Obožavao je mlade devojke

Legendarni muzičar je obožavao mlade devojke, a posebno su ga zanimale device. I Prisila je imala svega 14 godina kada su se sreli, dok je on bio 10 godina stariji.

Navodno je jednom prilikom odbio Natali Vud tvrdeći da je ona prestara za njega - imala je 18 godina, a on 21.

Džindžer Alden bila je njegova poslednja ljubavnica. Ona i Elvis bili su u vezi pred kraj njegovog života, koji je proveo u Las Vegasu. Upravo je ona bila ta koja je na kraju pronašla Elvisa mrtvog nakon srčanog udara i konzumiranja prevelike količine tableta.

Foto: profimedia

Elvis Prisli i Džindžer Alden

 

Ispovest Džindžer Alden

Džindžer 2002. godine otkrila i kako je izgledalo njeno prvo vođenje ljubavi s Elvisom. Navodno joj nije skinuo donji veš, a ni sam nije skinuo odeću sa sebe. Bio je uveren kako ljudi ne bi trebalo da budu goli dok se ne venčaju, ali ga to nije sprečilo da vodi ljubav sa njom.

Nakon seksa joj je poklonio sat i ogrlicu s dijamantima.

Nakon tri meseca zajedničkog života, čak je i zaprosio mladu lepoticu.

- Znala sam da ga volim i da ne mogu da zamislim život bez njega. Izgledalo mi je kao da ga znam mnogo duže nego samo nekoliko meseci. Verovala sam da sam pronašla svoju srodnu dušu. Naša veza je bila toliko intenzivna - rekla je Džindžer, koju je Elvis zaprosio u istom onom kupatilu u kojem je i umro.

Džindžer Alden je u svojim memoarima iz 2015. godine opisala kako je pronašla Elvisa mrtvog,

- Elvis nije mogao biti spašen. Svi su bili u šoku tog dana, ali ništa više nismo mogli da uradimo - rekla je Džindžer, prenosi Daily Mail.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Džet set

Srbija