• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.09.2024

15:08

Trideset godina stariji ljubavnik pogurao joj političku karijeru! Ovo su svi detalji burnog ljubavnog života Kamale Haris

EPA

Lajfstajl

Trideset godina stariji ljubavnik pogurao joj političku karijeru! Ovo su svi detalji burnog ljubavnog života Kamale Haris

Podeli vest

Prošlost potpredsednice SAD i demokratske kandidatkinje Kamale Haris veoma intrigira javnost, što zbog njene kandidature tako i zbog burnog ljubavnog života.

Kamala Haris u braku je sa Dagom Emhofom, a njena prošlost intrigira mnoge otkad je ušla u svet politike.

Budući da je Haris kandidatkinja demokrata za predsednika, cela njena prošlost se analizira, a svaki korak prati.

Foto: Profimedia, Shutterstock, printscreen

 

Veza sa 30 godina starijim političkim moćnikom

Kamala Haris je imala vezu sa Vilijamom "Vilijem" Braunom , bivšim gradonačelnikom San Franciska i političarem iz Kalifornije, 1990-ih godina. Njihova veza je privukla dosta pažnje jer je Braun tada bio mnogo stariji od Kamale i već dugo bio ključna figura u kalifornijskoj politici.

Imala je 29 godina, a Vili 60, a ta razlika je i tada je bila goruća tema, a posebno sada kada je kandidatkinja za predsednicu SAD.

Foto: Tanjug/AP

Kamala Haris

Haris i Braun su bili u vezi početkom 1990-ih. U to vreme, Braun je bio predsednik Skupštine Kalifornije i jedan od najmoćnijih političara u državi. Haris je tada bila mlada advokatica koja je tek počinjala svoju karijeru.

Dok su bili u vezi, Braun je pomogao Kamali Haris da se postavi u nekoliko političkih odbora i komisija. On je imenovao Haris u kalifornijsku Komisiju za apelacije za nezaposlenost i u Medicinski odbor Kalifornije, što je izazvalo kritike da je koristio svoj politički uticaj kako bi joj pomogao.

- Da, zabavljali smo se. Bilo je to pre više od 20 godina. I tačno je da sam uticao na njenu karijeru jer sam je postavio u dve državne komisije dok sam bio predsednik skupštine. I svakako sam pomogao u njenoj prvoj trci za okružnog tužioca u San Francisku. Takođe sam pomogao u karijeri i Nensi Pelosi i drugim političarima - kazao je on za medije.

Foto: Profimedia, Shutterstock, printscreen

 

 

Kratka veza sa Montelom Vilijamsom

Kamala Haris je 2001. godine kratko bila u vezi sa Montelom Vilijamsom, popularnim voditeljem televizijskih emisija. Vilijams je potvrdio njihovu vezu tokom jednog intervjua, ali njihova veza nije trajala dugo.

Kada je tokom Bajdenove kampanje 2020. počelo da se govori i o njima dvoma, Montel je objavio tvit u kom podržava Kamalu.

- Kamala i ja smo nakratko izazili pre 20 godina kad smo oboje bili singl. I šta? Jako je poštujem i pitam se da li bi iste priče o njenim bivšim momcima uopšte bile tema da je ona muški kandidat.

Foto: Profimedia, Shutterstock, printscreen

 

Sadašnji muž Dag Emhof 

Kamala se udala za Daga Emhofa, advokata iz Los Anđelesa, 22. avgusta 2014. godine. Par se upoznao na slepoj ljubavnoj večeri koju su organizovali njihovi zajednički prijatelji. Emhof je razveden i ima dvoje dece iz prethodnog braka. Dagova deca Kamalu ne doživljavaju kao maćehu već kao drugu majku, pa je zovu Mamala.

Emhof je postao poznat po tome što je napustio svoj posao kako bi se fokusirao na podršku svojoj supruzi u njenim političkim ambicijama.

Podsetimo, nedavnu debatu Kamale Haris i Donalda Trampa gledalo je 57,5 miliona gledalaca na sedam različiih televizijskih kanala, a kratka anketa nakon toga pokazala je da Kamale nema čemu da se raduje, više o tome pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

KSS nagovara Danilovića i Pešića da nastave sa radom! Šanse nisu velike, ali...
Košarka

KSS nagovara Danilovića i Pešića da nastave sa radom! Šanse nisu velike, ali...

Svetislav Pešić (75) i Predrag Danilović (54) napustili su Košarkaški savez Srbije, ali njihovi najbliži saradnici čine sve kako bi ih zadržali, odnosno vratili na funkcije! Prema nezvaničnim informacijama i kuloarskim pričama, članovi Skupštine i Upravnog odbora KSS za to su da odlazeći predsednik krovne organizacije srpske košarke nastavi sa radom, a samim tim, nadaju se da bi legendarni košarkaš mogao da ubedi i popularnog Karija da ostane selektor.

12.09.2024

13:13

Planeta

Zabava

Objavljen tizer za prvi srpski postapokaliptični film "Volja sinovljeva" (FOTO/VIDEO)
Kultura

Objavljen tizer za prvi srpski postapokaliptični film "Volja sinovljeva" (FOTO/VIDEO)

Misteriozni slepi guslar luta razrušenim svetom uz poj pesme Volja sinovljeva koja opisuje malu zajednicu uzgajivača semena pšenice koja je živela daleko u pustinji i odbijala da se povinuje tiraniji udaljenog grada - ovaj kratak opis filma "Volja sinovljeva" uvodi nas kroz vrata potpune žanrovske i produkcijske inovacije koja do sada nije viđena u domaćoj kinematografiji.

12.09.2024

13:04

Džet set

Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...
Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...

Prvi učitelji se nikada ne zaboravljaju i dobro se pamte njihove lekcije. A inicijativu jednog učitelja iz Kovina pre deceniju i po tamo su rado prihvatili i odrasli, i evo šta svake godine rade.

12.09.2024

10:45