• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.10.2024

19:00

Kada ide po decu u školu ne nosi brus! Žena sa najvećim grudima ne prestaje da provocira, njen dekolte je praznik za muške oči (VIDEO)

printscreen instagram

Lajfstajl

Kada ide po decu u školu ne nosi brus! Žena sa najvećim grudima ne prestaje da provocira, njen dekolte je praznik za muške oči (VIDEO)

Podeli vest

Lajla King zbog težine svojih grudi izbegava da nosi brushalter, čak i kada kupi decu iz škole. Zbog toga se nalazi na meti komentara.

Lajla King iz Toronta u Kanadi redovno ne nosi grudnjak zbog težine svojih grudi koje joj opterećuju leđa, pa čak i kad kupi decu iz škole. Ali majka troje dece, koja je visoka 160 cm, tvrdi da ju je učiteljica "pogledala od glave do pete" i rekla joj da "izgleda neprikladno" dok joj je dugo gledala grudi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Lyla (@lylasbigheart)

 

Ova dvadesetsedmogodišnjakinja je rekla da joj nije prvi put da privlači pažnju na vratima škole jer se redovno susreće sa neodobravajućim pogledima drugih mama koje se boje da će im ukrasti muževe.

Žena sa najvećim grudima ne nosi grudnjak 

Prkosna Lajla, koja ima grudi veličine 75 P kaže da sebi ne može da pomogne i odbija da svakodnevno nosi grudnjak.

- Kad sam krenula u srednju školu u devetom razredu, nosila sam E korpu. Nisam mogla da nosim grudnjake ili odeću koju sam želela. Grudnjaci su takođe bili super skupi. Mučila sam se da pronađem modernu odeću koja mi dobro stoji. Kao tinejdžerki, moj struk je bio malen, ali s većim grudima, morala bih kupiti veći broj - prisetila se.

 

 

- Tokom godina, kako su moje grudi postajale veće, počela sam da dobijam ​​simptome zbog kojih mi je bilo sve neugodnije - dodala je Lajla.

Priznaje da je razmišljala o smanjenju grudi kada je bila mlađa.

- Razmišljala sam o smanjenju kad sam bila mlađa. Kad sam imala 18 godina, otišla sam kod plastičnog hirurga zbog smanjenja. No, na kraju to nisam uradima, bojim se operacije - rekla je.

 

 

 

Tokom poslednjih nekoliko godina Lajla je naučila da voli svoje grudi. Sada zarađuje putem jedne platforme na svojim grudima i u srećnoj je vezi.

- Moj partner me podržava u tome što radim, veliki je obožavatelj mojih grudi - zaključila je, piše Daily Mail

Još jedna dama je poznata po svojim grudima, da je čak završila u Ginisovoj knjizi rekorda. U pitanju je Eni Hokins-Tarner, čije prirodne grudi su joj donele slavu i poslovni uspeh u industriji odraslih. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija