• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2024

22:00

Hodao je po plaži sa detektorom metala i otkrio ovo! Nije mogao da veruje svojim očima (VIDEO)

Shuterstock

Lajfstajl

Hodao je po plaži sa detektorom metala i otkrio ovo! Nije mogao da veruje svojim očima (VIDEO)

Podeli vest

Mladić iz Španije objavio je video u kom je otkrio da je na plaži na Ibici otkrio zlatno prstenje, pretražujući plažu detektorom za metal.

Iako je već mnogo puta bio na toj plaži, mladić je odlučio da ponovo proba da pronađe nešto uz pomoć detektora za metal.

Njegova potraga za blagom trajala je četiri sata i pronašao je gomilu starih novčića i čak sedam zlatnih prstenova, od kojih jedan ima 19 karata.

 

@metalesbajolaarena

Buscando tesoros por las playas de ibiza esto es lo que me encuentro 😊 ♬ sonido original - Metalesbajolaarena

"Danas sam odlučio da ponovo pročešljam plažu, na kojoj sam bio mnogo puta, i još uvek nalazim svašta. Kao i obično, ima mnogo smeća, nešto olova, starih španskih novčića, kao i evra - ali ovog puta sam pronašao neverovatnih sedam zlatnih prstena, tri su od devet karata, a jedan od njih je od 19 karata. Bilo je to četiri sata čistog zadovoljstva. Hvala moru na svim poklonima“, napisao je mladić uz video koji je oduševio 50.000 pratilaca na TikToku.

 

Foto: Shuterstock

 

 

Inače, prsten od 19 karata sadrži 79,17% čistog zlata. Cena takvog prstena je 65 evra po gramu.

Mladić sa TikToka nije jedini kome je pošlo za rukom da slučajno nađe dragocene predmete. Naime, u jednom selu na jugu Indije, tokom građevinskih radova na zemljištu je pronađen ćup sa zlatnim predmetima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Džet set

Srbija