• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zena.blic.rs/informer.rs

05.05.2019

14:40

(FOTO) MAMA SLIKOM DOJENJA ZAPREPASTILA LJUDE! Nekad mi dođe da skinem dojku sa sebe!

Ljubav

(FOTO) MAMA SLIKOM DOJENJA ZAPREPASTILA LJUDE! Nekad mi dođe da skinem dojku sa sebe!

Podeli vest

Dojenje je odjednom postala jedna od najosetljivijih tema, a svaki detalj u vezi sa tim pravo je minsko polje - kad prestati sa dojenjem, da li dojiti u javnosti, da li je u redu da se vidi bradavica i još mnogo sličnih stvari su postale redovna tema rasprava

Broj mami blogerki koje otvoreno govore o dojenju je u konstantnom porastu, ali opet se često nađe neka koja iznenadi javnost. To je ovog puta uradila Lilijan Jamfar, majka troje dece.

PRIRODNO JE NAJBOLJE! Maske od krastavca za sve tipove kože!

- Dojenje nikad nije jednostavno, koliko god da su vam deca stara. Ponekad mi dođe da skinem dojku sa sebe i dam je detetu kako bih konačno mogla da se naspavam - piše ova blogerka uz sliku koja je isprovocirala mnogo komentara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lillian Jamfar (@motherjamfar) on Jan 25, 2019 at 6:38am PST

 

- U meni se vodi mnogo borbi. Pitam se da li mi je ćerka već prestara za dojenje, da li ću probuditi muža, kada je vreme da je odviknem od dojenja. Ipak, uvek biram teži put, a dojenje je baš to, teži put. Znam da će se sav taj haos i napor koji ulažem na kraju isplatiti - poručuje ona.

(FOTO) AMERIČKI MUZIČAR OBOŽAVA SRBIJU, u Kaliforniji prodaje RAKIJU IZ KRALJEVA, a naziv i etiketa će vas oduševiti!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lillian Jamfar (@motherjamfar) on Apr 27, 2019 at 1:33pm PDT

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17