• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informers

31.05.2019

13:33

(VIDEO) NAPRAVITE ŠATOR SA KLINCIMA, lako i uz puno zabave!

Ljubav

(VIDEO) NAPRAVITE ŠATOR SA KLINCIMA, lako i uz puno zabave!

Podeli vest

Drage mame, šator je jedna od najzanimljivijih igračaka koju deca obožavaju! I mi smo kao deca uživali praveći sami šatore, prekrivajući sto i stolice i igrajući se u zamišljenom šatoru satima

Šator je definitivno najtraženija i najpopularnija dečija igračka u poslednje vreme, i ne samo što je praktičan i što odgovara uzrastu od jedne pa do deset godina, šator je i sjajan detalj kada govorimo o enterijeru i uređenju dečije sobe. Pogledajte kako da ulepšate kutak svog mališana sa vrlo malo sredstava.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ako mislite da vam za ovaj poduhvat treba mnogo novca varate se! Šator za vašeg mališana možete napraviti i za manje od 400 dinara - dovoljno je da kupite štapove koji vas neće koštati više od 100 dinara po komadu, a sigurna sam da sve ostalo imate u kući!

A šta vam treba?

Štapovi - tri ili četiri komada i možete ih kupiti na pijaci. Ili da kao i ja guglate “drveni štapovi“ i onda poručite da vam stignu na kućnu adresu.

ŠESTI DOG FEST! Sve za vaše ljubimce na jednom mestu!

Platno - sigurna sam da svako ima neko staro i neupotrebljivo platno koje je spremno da zasija novim sjajem i ukrasi sobicu vašeg mališana. Naravno, uvek možete da kupite neki od popularnih dečijih dezena koji se krežu od 300 dinara po metro kvadratnom pa na više, u zavisnosti od kvaliteta tkanine. Bilo da se odlučite za stro platno ili novu tkaninu računajte da će vam trebati dva do tri metra materijala.

Kanap kojim ćete vezati štapove - sigurna sam da svako ima nekakav kanap u kući

Dekoracija po želji.

SLANE ĐAKONIJE ZA DANAS! Som u paradajz sosu!

Ako se odlučite za kupovinu novog šatora to vas može koštati i više od 10.000 dinara! 

A zašto onda da ne pokušate sami? Ustvari ne sami, neka vam pomogne vaš mališan! Pravljenje šatora će sigurno potrajati malo duže ukoliko vam vaš mališan pomaže ali garantujem vam da ćete uživati! I ne samo to, imaćete divnu uspomenu!  

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija