• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti

23.03.2021

13:30

MASKA ZA LICE OD SAMO TRI SASTOJKA! Možete da je koristite nevezano za to koje je godišnje doba u pitanju!

Ljubav

MASKA ZA LICE OD SAMO TRI SASTOJKA! Možete da je koristite nevezano za to koje je godišnje doba u pitanju!

Podeli vest

Nega lica može da se razlikuje u zavisnosti od godišnjeg doba. Zimi je potrebno da vaše lice zaštiti od hladnoće. Napravite fenomenalnu masku za lice od samo tri sastojka

Sunce može da bude neprijatelj. Ipak, postoje i neke maske za lice koje možete da koristite nevezano za to koje godišnje doba u pitanju.

Ova maska je jedna od tih, a potrebna su vam samo tri sastojka: maslinovo ulje, voda i glina. Svi sastojci pojedinačno su izuzetno zdravi za kožu, a kombinovano su još efektniji.

Foto: Shutterstock

Nakon korišćenja ove maske nije neophodno da mažete bilo kakvu kremu

Priprema:

Supenu kašiku vode, supenu kašiku maslinovog ulja i supenu kašiku gline mešajte dok ne dobijete finu smesu. Nanesite je na celo lice (izbegavajte deo oko očiju) prstima ili četkicom i ostavite da odstoji. Kada se osušila i blago stvrdnula, isperite je mlakom vodom.

Nakon korišćenja ove maske nije neophodno da mažete bilo kakvu kremu. Zapravo, preporučljivije je da ništa više ne stavljate, već pustite da blagotvorna svojstva maslinovog ulja, vode i gline deluju u potpunosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Džet set

Srbija