• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Buzzfeed

28.03.2021

11:07

TRIK KOJI ĆE VAS ODUŠEVITI! Evo kako da vam ZELENA SALATA ostane sveža i do MESEC DANA! Video

Ljubav

TRIK KOJI ĆE VAS ODUŠEVITI! Evo kako da vam ZELENA SALATA ostane sveža i do MESEC DANA! Video

Podeli vest

Blogerka Lama na društvenim mrežama otkrila je trik da sačuvate svežu zelenu salatu i do mesec dana

Ona je objasnila šta treba da uradite kako biste sačuvali ovo povrće od propadanja.

Komad salate napre staviti u teglu i napuniti je vodom do vrha. Nakon toga zatvorite poklopac i salatu ostaviti u frižideru. Salata može svežinu da zadrži i do mesec dana, a vodu u tegli je potrebno menjati svaka dva do tri dana.

Dodala je i kako umesto poklopca možete staviti papirni ubrus, što će omogućiti da vazduhu da cirkuliše.

 

 

Lama je otkrila kako ju je ovaj trik naučio suprug, koji je radio u restoranu.

"Suprug me naučio kako da potopim šargarepu ili celer u posudu napunjenu vodom kako bi duže održavali svežinu. To radim od tada, ali nedavno sam zaključila da bi trebalo istu caku iskoristiti i za zelenu salatu. I ispalo je izvrsno. Ova metoda je jako dobra i osim što ćete sačuvati salatu suže svežom, ovako se baca manje hrane", zaključila je Lama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija