• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje/J.Ž.

29.03.2021

18:12 >> 18:14

ŽENSKE osobine koje će OČARATI svakog MUŠKARCA! Ovo sam ja, u svako doba dana i noći!

Ljubav

ŽENSKE osobine koje će OČARATI svakog MUŠKARCA! Ovo sam ja, u svako doba dana i noći!

Podeli vest

Važno je da kada biramo životnog partnera budemo iskreni, da budemo ono što jesmo. Gluma i pretvaranje ne mogu da traju večno i neće usrećiti ni njega ni vas

Osobine koje muškarac ceni zapravo ima svaka žena, samo je potrebno da se na neki način one probude. Ako kod sebe prepoznate ove "znake", znači da ste spremni za osvajanje.

Samopouzdanje

Ne kaže se tek tako - ako voliš sebe i ako si zadovoljan samim sobom, i drugi će to da vide. Ako sebe smatraš atraktivnom, i drugi će te tako videti. S tim možemo da povežemo i onu vrlo čestu izreku "kako zračiš, tako privlačiš".

Žena običnog izgleda, prirodna, koja veruje u sebe i zadovoljna je svojim izgledom ima daleko bolje šanse kod suprotnog pola nego neverovatno lepa devojka koja pravi dramu ako ugleda bubuljičicu na nosu. Samouverena žena nikada nije kritična prema sebi u javnosti. Ona zrači samopouzdanjem. To je kvalitet koji muškarci cene. Ništa ne može ženu da učini lepšom od njenog uverenja da je lepa.

Ženstvenost

Jači pol sklon je da da prednost ženstvenosti. Sticanje ženske pažnje, briga o njoj, odgovaranje na njene pozive u pomoć, sve to stavlja muškarca u njegov prirodni element, a tada se on oseća snažan i bitan, da može da uradi sve za devojku koju voli. Ali i to ima svoje granice. Važno je da ne glumite preveliku bespomoćnost jer će to muškarca udaljiti.

Foto: Shutterstock

Dobrota

Dobro srce i spremnost da se brine, neguje i oprosti, to su stvari koje razlikuju istinsku lepotu od lepote bez duše. Sposobnost da u svemu vidite dobro, da gledate na svet prijateljskim očima, ljubite, volite i saosećate, to su osobine koje vas čine privlačnim, bez obzira na vaš izgled. Muškarcima koji traže doživotnog partnera najvažnija je ljubaznost i unutrašnja dobrota.

Nezavisnost

Muškarci su obično fascinirani ženama koje su svesne svojih ciljeva i uvek znaju šta žele. Kada se suočava s poteškoćama, ona nikad ne gubi vreme na okrivljavanje drugih za svoje postupke. Ona je pametna, mudra i spretna. To će muškarca baciti na kolena. Takvoj ženi će uvek da pomogne, uvek da bude tu za nju.

Foto: Shutterstock

Svaki dan vam je važan

Žene koje znaju kako da žive sada, koje su prisutne u svojim životima i koje pronalaze zadovoljstvo u svakom trenutku, uvek su privlačne. Muškarcima je zadovoljstvo da se druže s osobom koja prihvata sebe i koja je zahvalna na životu, bez obzira na sve. Optimizam, ljubav i pažnja su osobine koje muškarac želi da ima u svojoj ženi. Ono što ne vole jeste kada se žena preterano vraća u prošlost ili previše gleda u budućnost, pa nije skoncentrisana na ono što se trenutno događa.

Ostavljate jak utisak

Dobro negovana, uredna, žena sa stilom, žena koja je svesna svojih prednosti, uvek impresionira. Muškarci ne gledaju da li ste u trendu, oni gledaju kako vam haljina stoji, na koji način je nosite i na koji način ona ističe vaše telo.

Dobra domaćica

Koliko god bi to moglo da zasmeta nekim modernim ženama, ali vrlo visoko na listi osobina koje muškarci cene jeste umeće u domaćinstvu. Žena koja zna da kuva i da drži kuću urednom, koja ume da stvori osećaj topline i udobnosti, za njega je prava žena. Naravno, ne mora svaki dan na stolu da bude vaš specijalitet, ali dovoljno je da znate šta on voli, pa se snađite...

Foto: Shutterstock

Srećni ste i sami

Istinski srećna žena izludeće muškarce, ali i druge žene. Muškarci ne vole žene koje se brzo iznerviraju, koje su konstantno nezadovoljne ili žene koje misle da drugi moraju da ih usreće. S druge strane, biti otvoren za sreću, ceniti osobe koje poznajete, primećivati u svemu pozitivne strane života, to su osobine koje svaku osobu na ovom svetu čine boljom i vedrijom osobom.

Iskreni ste

Jedan od najsigurnijih načina da osvojite srce i um svog izabranika jeste da pokažete pravo interesovanje za sve aspekte njegovog života. To je nešto što se uvek ceni i zasigurno neće proći nezapaženo. Takođe, žena ne treba da se plaši da pokaže šta želi. Budite iskreni i pokažite to svom partneru. Iskrenost nikad neće biti loša osobina.

Komunikativni ste

Ne kaže se bez veze da je komunikacija ključ uspeha. Muškarci obožavaju otvorene, društvene žene koje lako održavaju razgovor zanimljivim, koje se ne ponašaju kao da znaju sve. Istinski zabavna žena je duhovita, ali nikad zbunjena. Žena koja zna da sluša uvek je poželjan partner.

Foto: pexels.com

Gracioznost i elegancija

Svaka žena je lepa i posebna na svoj način. Svaka ima ono nešto, ali pokreti privlačne žene su uglađeni i graciozni. Ona poseduje idealno držanje i zadivljujući korak. Njeni pokreti govore o njenom samopouzdanju. Takav stav i kretnje privući će suprotni pol.

Osmeh

Nasmejana žena s dobrim smislom za humor pre će privući muškarca nego namrštena i uvek nečim nezadovoljna. Blistav osmeh nije samo znak veselog ponašanja, on prenosi pozitivnu energiju. Muškarac u ženinom osmehu vidi zadovoljstvo i sreću.

Spontani ste

Ukoliko se pretvarate u nešto što niste samo da biste se svideli muškarcu za kojim ste ludi, da vas odmah upozorimo: stanite. S tim nećete postići ništa, on će vas vrlo brzo pročitati. Muškarce privlači žena koja je prirodna, koja pokazuje svoje pravo ponašanje, interese i želje. Koja ništa ne krije, niti se pretvara. Baš je onakva kakva je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!

EU se osramotila kao nikada do sada! Parlamentarna skupština Saveta Evrope (SE), usvojila je preporuku za prijem lažne države Kosovo u SE. Za je glasalo 131 od 171 prisutnog člana PS SE, 29 protiv, 11 uzdržano. EU je pogazila sve norme koje se tiču ljudskih prava, prvi put u istoriji Saveta Evrope, primajući entitet koji nije država, u kome se decenijama gaze sva ljudska prava 100.000 Srba.

16.04.2024

21:40

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija