• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

11.05.2021

14:30

OVE TRI STVARI MOŽETE SAZNATI O NJEMU ODMAH NAKON PRVOG POLJUPCA! Ovo će vas posebno iznenaditi!

Ljubav

OVE TRI STVARI MOŽETE SAZNATI O NJEMU ODMAH NAKON PRVOG POLJUPCA! Ovo će vas posebno iznenaditi!

Podeli vest

Iz načina na koji se neko ljubi možete o toj osobi saznati mnogo, tvrdi naučnik Džastin Garsija koji se godinama bavio proučavanjem navika ljubljenja u 168 različitih kultura širom sveta

Prema njegovom istraživanju objavljenom u stručnom časopisu "American Anthropologist", već iz prvog poljupca možete otkriti je li neko pažljiv ili sebičan u krevetu, a u nastavku saznajte šta još možete otkriti iz samo jednog poljupca:   

Postoji li strast

Ljubljenje je najlakši način da doznate ima li strasti između vas. Uobičajeno je da se tokom ljubljenja u telu povećava nivo hormona dopamina zbog čega se osećate uzbuđeno i srećno, a ako ipak ne osećate ništa osim njegovog jezika u svojim ustima, to znači da između vas nema ni strasti, tvrdi Garsija.

Foto: Shutterstock

Ljubljenje je najlakši način da doznate ima li strasti između vas

Koliko se brine o sebi

Svako u ustima ima specifičan ukus i zadah koji potiče od ishrane, genetike, zdravstvenog stanja i higijenskih navika, kaže Džastin Garsija. Da vaš frajer baš i ne vodi najbolju brigu o svom zdravlju i higijeni osim lošeg zadaha odaje i gusta slina koju uzrokuje dehidracija.

Kakav je u krevetu

Garsija tvrdi da način na koji vas ljubi može otkriti kakav će biti u krevetu. Ako krene s laganim poljupcima i istražuje šta vam se sviđa, verovatno će jednako pažljiv biti i pod čaršavima. S druge strane, frajer koji je pri ljubljenju nasrtljiv i grub verovatno je takav i u krevetu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija