• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica.com/informer.rs

07.08.2021

12:45

Tri razloga zbog kojih se MUŠKARCI LUDO ZALJUBLJUJU!

Shutterstock

Ljubav

Tri razloga zbog kojih se MUŠKARCI LUDO ZALJUBLJUJU!

Podeli vest

Fizički izgled nešto što nas prvo privuče kod nekoga, ali nije sve u tome. Postoje tri stvari koje će navesti svakog muškarca da se luđački zaljubi u vas, ali samo ako znate kako pravilno da ih iskoristite.

Strastvenost

Ne misli na onu strast u krevetu. Žene koje su pronašle svoju svrhu i nešto čemu su strastveno posvećene veoma su privlačne muškom polu. To može biti vaš posao, hobi ili bilo šta što vas toliko usrećuje da jednostavno zračite kada govorite o tome. Izrazite svoju jedinstvenost i nemojte se truditi da pokažete koliko ste slični njemu, nego koliko ste odani sebi.

Foto: Shutterstock

 Čvrste odluke, stavovi i verovanja su nešto što vas čini jedinstvenom i samim tim privlačnom

Autentičnost

Mnoge žene prilikom ulaska u ljubavnu vezu žrtvuju svoje poglede, stavove i snove kako bi se uskladile sa svojim partnerom. To nije nešto čime ćete zadržati tog istog partnera ni način na koji ćete biti srećne u životu. Čvrste odluke, stavovi i verovanja su nešto što vas čini jedinstvenom, posebnom i snažnom i toga se nipošto ne bi trebalo odricati.

Ženstvenost

Današnji način života često nam ukazuje na alarmantnu važnost samostalnosti, napornog rada i efikasnosti. Važnost ovih stavki je neosporna, međutim kada počnete u svemu da preuzimate inicijativu, da donosite odluke bez saglasnosti svog partnera i ne dopuštate mu da on bude taj koji će vas barem malo razmaziti – dolazite do problema. Dopustite mu da vam otvori vrata i pomogne da obučete kaput, pokažite svoju nežniju stranu i posmatrajte njegovo oduševljenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17