• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stvarukusa.rs/informer.rs

06.10.2021

18:50

REŠILI STE DA OČISTITE RERNU? Evo kako da joj uz pomoć PENE ZA BRIJANJE vratite stari sjaj!

Ljubav

REŠILI STE DA OČISTITE RERNU? Evo kako da joj uz pomoć PENE ZA BRIJANJE vratite stari sjaj!

Podeli vest

Vratite stari sjaj vašoj rerni uz pomoć pene za brijanje

Ako vam je rerna prljava, moraćete da je očistite. Ali, ako dugo niste čistili onda taj proces dugo traje jer morate da uklonite sve tvrdokorne mrlje. 

Foto: Pixabay

Rerna

Postoji i nekoliko trikova za čišćenje koji čine taj proces bržim, a rezultati su sjajni! Jedan od trikova za čišćenje je koršćenje pene za brijanje. Možda vam zvučni čudno, ali ovo stvarno funkcioniše.

Jednostavno namažite rernu penom za brijanje. Celu rernu lepo prekrijte penom, a tamo gde ima više mrlja sipajte više pene. Ostavite 30-60 minuta da upije, zavisi od toga koliko vam je prljava rerna. Nakon toga obrišite. Ako je potrebno prođite još jednom rernu sa sunđerom, pa ponovo očistite vlažnom krpom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija