• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje

01.11.2021

13:55

GREŠKE koje MUŠKARCI prave na PRVOM SASTANKU! Ne pominjite bivše ljubavi, posvetite joj se...

Shutterstock

Ljubav

GREŠKE koje MUŠKARCI prave na PRVOM SASTANKU! Ne pominjite bivše ljubavi, posvetite joj se...

Podeli vest

Prvi sastanak sa osobom koja vam se dopada uvek donosi novo uzbuđenje, ali neretko i greške zbog kojih se veče može pretvoriti u katastrofu...

Prvi sastanak sa osobom koja vam se dopada, kao i prve nedelje veze, uglavnom se smatraju najlepšim periodom svake ljubavne priče. Upravo zbog toga ne dozvolite da vam nesmotrene greške upropaste priliku za idiličan početak. Obično stvari na koje muškarci i ne obraćaju pažnju mogu biti okidač da im se devojka više ne javi. Često ni sami ne shvataju gde su pogrešili, a retko koja devojka će im na prvom sastanku skrenuti pažnju na pogrešne poteze. Kako biste zablistali, ispravite loše navike i uživajte u idiličnom sastanku.

Foto: Shutterstock

Odeća za prvi utisak

Možda deluje kao nebitna stvar, ali žene veoma obraćaju pažnju na to kako ćete izgledati na prvom, ali i na svim ostalim sastancima. Ne nosite pohabanu ili izgužvanu odeću. Većina devojaka ne voli ni kada se pojavite u trenerci, sem ukoliko niste dogovorili sastanak u prirodi ili isplanirali neke sportske aktivnosti. Trenerku ostavite kod kuće. Ukoliko je sastanak na nekoj od elitnijih lokacija poput restorana, odaberite umereno elegantnu kombinaciju, a ako nemate ovakve komade, pozajmite od drugova. Sigurno će vam učiniti uslugu za pravu devojku.

Ne zaboravite na manire

Lepi maniri nikada nisu izašli iz mode. Ne libite se da joj otvorite vrata od kola, zgrade, lokala. Prilikom naručivanja pića ili hrane, pustite nju da prvo kaže svoje želje. Gledajte je u oči dok razgovarate sa njom i budite džentlmen u svakom smislu. Čak i ako veče ide u pravom smeru i probude se ljubavne iskre, sačekajte sa prvim poljupcem, posebno ne usred restorana ili kafića.

Foto: Shutterstock

Izbegavajte ozbiljne teme za razgovor

Prvi sastanak treba da bude lepršav i služi za početno upoznavanje. Izbegavajte teme koje se odnose na politiku i veru. Pustite je neka ona govori o svojim interesovanjima, razgovor o filmu koji ste pogledali ili knjizi koju ste pročitali uvek su pogodan za razbijanje treme.

Zaboravite na bivše ljubavi

Bivše ljubavi su apsolutno zabranjena tema na prvom sastanku, ali i početku veze. Bez obzira na to da li ste sa nekadašnjim partnerkama ostali u dobrim odnosima ili ste burno raskinuli, o tome pričajte sa prijateljima. Vaša nova devojka treba biti jedina o kojoj u tom trenutku mislite i govorite, makar u njenom prisustvu.

Foto: Shutterstock

Telefon ostavite po strani

U doba moderne tehnologije svi smo zaokupljeni mobilnim telefonima. Ma koliko nam se činilo da bez njih ne možemo, ljubavni sastanci su pravi trenutak da ih ostavite po strani. Verovatno svi vama bliski ljudi znaju da ste na sastanku, te vas neće zvati, svi ostali mogu da sačekaju. Devojke vole dobre slušaoce, ako joj se potpuno posvetite, samo ćete dobiti poene kod nje.

Bez tepanja

Većina devojaka ne voli da joj se na prvom sastanku obraćate tepanjem i dajete nadimke poput maco, ljubavi, lepotice. To odaje samo pogrešan utisak i misli da vam je ista kao i svaka druga.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija