• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.01.2022

17:17

PRESTAO JE DA VAM ODGOVARA NA PORUKE? Ovo su razlozi!

Ljubav

PRESTAO JE DA VAM ODGOVARA NA PORUKE? Ovo su razlozi!

Podeli vest

Dopisivali ste se sa muškarcem koji vam se dopada, međutim, naglo je presato da vam odgovara na poruke? Ovo su razlozi

Možete da mislite i tumačite da postoji opravdan razlog, da je zauzet, ali ovo su tri najčešća razloga zašto muškarac prestane da se javlja.

Odgovor iz pristojnosti

Većina momaka je spremna da uloži malo truda i da odgovori na nekoliko poruka iz pristojnosti. A kako sve ima svoje granice, on će se povući kada mu dosadi.

Foto: pexels.com

Dopisivanje

Vaša poruka nije jedina

Samo zato što je njegova poruka jedina stvar o kojoj razmišljaš, ne znači da je ista situacija i kod njega. Muškarci su skloni delovanju "na više strana", a ako su tvoje poruke zanemarene, jednostavno nisu prioritet.

Pojavilo se nešto bolje

Ti pokušavaš da dobiješ njegovu pažnju, ali verovatno nisi jedina. Ako je pre delovao zainteresovano, a sada više ne, najlogičniji zaključak je da više nije zainteresovan. Verovatno se pojavio neko ko mu je zanimljiviji, a u takvim situacijama najpametnije je da krenete dalje - i zadržite dostojanstvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija