• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje/M.J.

30.01.2022

18:36

OTKRIJTE da li vas KORISTI kako bi PREBOLEO BIVŠU! Znakovi koje ne smete da ignorišete!

Shutterstock

Ljubav

OTKRIJTE da li vas KORISTI kako bi PREBOLEO BIVŠU! Znakovi koje ne smete da ignorišete!

Podeli vest

Da li je spreman da vam se posveti ili je još u prošlosti, znaćete prema njegovom ponašanju...

Odnosi između muškarca i žene mogu biti konfuzni ukoliko na samom startu ne raščistite sve nedoumice. Kako biste izbegli nepotrebna preispitivanja o svom odnosu s partnerom, ali i javljanje nepoverenja, najbolje je odmah postaviti sva pitanja koja vas zanimaju. Neka od njih nisu nimalo prijatna, poput onih o bivšim partnerima.

Ukoliko ste ušli u vezu s nekim ko je nedavno raskinuo s prethodnom partnerkom, pitanja o njegovim osećanjima prema njoj nešto su što morate izvesti na čistac. Često se dešava da vam dečko kaže kako je preboleo bivšu i da je ona za njega prošlost, međutim, prema njegovom ponašanju čini vam se sasvim suprotno. Zbog toga je važno obratiti pažnju na određene znakove koji će vam otkloniti sve sumnje.

Foto: Shutterstock

Niko ne prestaje nikog da voli u trenutku raskida
Ide iz veze u vezu

Svakom je potrebno vreme posle raskida kako bi sredio svoje misli i osećanja. Ako on nije odvojio vreme za to, već je bukvalno preko noći uskočio iz jedne veze u drugu, velike su šanse da vas koristi kako bi zaboravio bivšu ljubav. Niko ne prestaje nikog da voli u trenutku raskida, bez obzira ko ga je poželeo. 

Stalno pominje bivšu

Bivši partneri su deo naše prošlosti i to ne možemo promeniti. Ipak, upravo tamo treba i da ostanu, te nije poželjno o njima govoriti u novoj vezi. Da li on ima običaj da stalno pominje nekadašnju devojku, čak i kada je intiman s vama? Iako ga verovatno mnogo stvari i situacija podseća na nju, da zaista želi da je zaboravi, trudio bi se da je izbegava u razgovoru, makar kada ste vi tu.

Foto: Shutterstock

Bivši mogu biti prijatelji tek kada se potpuno ugase osećanja

Vaše tajne odaje bivšoj devojci

Prijateljstvo između bivših partnera je moguće, međutim, treba postaviti granice. Za sve postoji i vreme. Bivši mogu biti prijatelji tek kada se potpuno ugase osećanja koja su nekad gajili jedno prema drugome. Ma kako se sve ove kockice složile, ako je vaš partner prijatelj sa bivšom i odaje joj sve vaše tajne i intimne stvari iz vaše veze, to može biti znak za uzbunu. Ukoliko se prvo njoj poverava povodom bitnih životnih dilema, to vam dovoljno govori da mu je važnija od vas, te da ćete zauvek biti u njenoj senci.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17