• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

16.02.2022

09:29

JAČA MENTALNO ZDRAVLJE! Doktor podelio TRIK koji će vas osloboditi STRESA I ANKSIOZNOSTI!

Ljubav

JAČA MENTALNO ZDRAVLJE! Doktor podelio TRIK koji će vas osloboditi STRESA I ANKSIOZNOSTI!

Podeli vest

Živimo u vremenu gde su mnogi ljudi suočeni sa stresom i anksioznošću, pa je ovaj trik nešto što će i te kako biti od koristi.

@btosteopathy Feeling anxious, stressed / overwhelmed? Try this & share with a friend! #stress #anxiety #overwhelmed #depression #mentalhealth #healthtips #wellness ♬ Pink Soldiers - 23

Sasvim je prirodno da u nekom periodu osećate stres, međutim, ukoliko vam on stvara tolike probleme da utiče na vaš svakodnevni život, trebalo bi da uradite nešto po tom pitanju. 

Pre nego što se eventualno odlučite za profesionalnu pomoć, ne bi bilo loše da probate ovo kod kuće:

Foto: Shutterstock

stres

- Ovo je jednostavan trik koji možete iskoristiti kako biste pojačali mentalnu snagu. Ukoliko ste zabrinuti za neku situaciju, ako vas situacija stresira ili vam stvara anksioznost, uradite sledeće - uzmite parče papira i olovku, napišite sve stvari oko kojih ste zabrinuti, precrtajte ono što ne možete da kontrolišete i rešavajte ono što možete - navodi jedan osteopatski manualni praktičar, koji sa svojim pratiocima na TikTok-u, deli najrazličitije savete za lakši život.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija