• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Superdrug Online Doctor/informer.rs

21.02.2022

14:48 >> 14:50

STIGLA CIFRA! Ako ste imali ovoliki BROJ LJUBAVNIKA, onda ste PROMISKUITETNI!

Shutterstock

Ljubav

STIGLA CIFRA! Ako ste imali ovoliki BROJ LJUBAVNIKA, onda ste PROMISKUITETNI!

Podeli vest

Oko idealnog broja partnera složile su se i žene i muškarci...

Oduvek vlada nepisano pravilo da žene obično vole da smanje, a muškarci povećaju broj kada ih pitaju koliko su intimnih partnera promenili. Portal Superdrug Online Doctor tu je temu malo detaljnije istražio. Pitao je 2.000 ljudi o njihovim intimnim navikama.

Rezultati su bili očekivani. Pokazalo se da 17,5 posto muškaraca laže o broju intimnih partnera i to na način da uvećava broj, dok to radi samo 8,2 posto žena.

Foto: Shutterstock

Čak 17,5 posto muškaraca laže o broju intimnih partnera

S druge strane, 18,6 posto žena priznalo je da u pričama smanjuje broj svojih intimnih partnera, dok to isto radi 13,7 posto muškaraca.

Žene su tolerantnije

Od ispitanika je traženo i da se izjasne nakon kojeg broja promenjenih partnera osobu smatraju promiskuitetnom. Muškarci su rekli da je žena “laka” ako je imala 14 ili više intimnih partnera, dok su žene odgovorile 15 ili više.

Oko idealnog broja partnera složile su se i žene i muškarci – žene su odgovorile da je 7 osoba idealan broj intimnih partnera u životu, dok su muškarci rekli 8.

Foto: Freepik.com

Koliko si ih imala do sad? 

Osobu smatraju konzervativnom ako je imala jednog ili dva partnera (smatraju žene) i dva odnosno tri (smatraju muškarci). Na pitanje koliko su oni u životu imali ljubavnika/ca, žene su u najvećem broju odgovorile 7, a muškarci 6.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Iskusan

pre 2 godine

Najpogrešnije pitanje na svetu. Nema dobrog odgovora. Ne postavljajte ga i ne odgovarajte na njega.

NEBOJŠA

pre 2 godine

да ли се неко од вас ''паметњаковића'' запитао зашто се ,кроз историју,у свим постојећм цивилизацијама,инсистирало на ''невиности'' будућих супруга???дал су баш сви били САМО ''ЗАТУЦАНИ'' ПРИМИТИВЦИ или ту има још нечега.данас ,никад боље,наука зна зашто,али под утицајем феминистичких нев аге лобија о томе ћуте.зато о томе нема научних студија,кад су људи у питању.заправо и,а ,али строго за научне кругове.кога занима нека мало простудира наследност код паса,у кинологији и све ће му бити јасно !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija