• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.03.2022

23:30

POTAJNO ŽELE, A NEĆE DA PRIZNAJU! Ovo su najčešće intimne FANTAZIJE muškaraca!

Shutterstock

Ljubav

POTAJNO ŽELE, A NEĆE DA PRIZNAJU! Ovo su najčešće intimne FANTAZIJE muškaraca!

Podeli vest

Muškarci anonimno otkrili o čemu maštaju.

Muškarci, kao i žene, imaju razne maštarije i fantazije kada je o intimnim odnosima reč, a neke od njih su podelili i putem aplikacije "Visper":

- Želim da imam odnose sa ženom, dok drugi par ima odnose u istoj prostoriji. Šteta što moja žena neće ni da čuje za to - napisao je jedan korisnik aplikacije.

- Rekao sam ženi da bih voleo da imamo seks u troje sa još jednim muškarcem - priznao je jedan muškarac, ne odajući, pak, kako je ona reagovala na taj predlog.

- Voleo bih da je moja devojka dominantnija u krevetu - kaže anonimni momak, dok drugi dodaje da bi želeo da isproba vezivanje sa svojom suprugom, ali da se ona "uvek plaši" da malo "začine" stvari.

Jedan muškarac želeo bi da ljubavni život učini uzbudljivijim tako što bi sa svojom devojkom gledao filmove za odrasle, dok bi drugi voleo da njegova devojka bude glasnija tokom odnosa.

- Takođe bih voleo da se više angažuje, umesto da uvek ja pravim prvi korak - dodaje.

- Ne znam kako da kažem ženi da bih voleo da probam polne odnose sa muškarcem - priznao je jedan, a drugi bi voleo kada bi njegova žena bila malo grublja u krevetu.

Među maštarijama muškaraca našla se i želja jednog da gleda svoju ženu sa drugom ženom, dok bi jedan od njih želeo da ga žena prevari, a zatim mu ispriča sve o tome.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija