• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

14.03.2022

07:15

Na dan VENČANJA sam zatekla verenika sa UDATOM ŽENOM! Sve vreme me je ubeđivao da sam LUDA! (VIDEO)

TikTok/kirstenmorgan.poetry

Ljubav

Na dan VENČANJA sam zatekla verenika sa UDATOM ŽENOM! Sve vreme me je ubeđivao da sam LUDA! (VIDEO)

Podeli vest

Devojka je duže vreme sumnjala da je dečko vara, ali ju je on uveravao da je sve umislila.

 

 

 

 

 

 

Ljubavna veza bi trebalo da bude nešto lepo, što vam poboljšava život i oplemenjuje dušu, znajući da imate tog nekog na koga možete uvek da se oslonite i ko vas bezuslovno voli. 

Kada dođete do momenta veridbe, pretpostavka je da ste našli baš tu osobu, s kojom želite da provedete ostatak života, međutim to nije baš uvek tako.

Tiktokerka Morgan Kirsten je sa svojim pratiocima podelila potresno iskustvo koje imala sa bivšim verenikom, a mnogi su joj u komentarima pružili podršku, smatrajući da je stoički sve izdržala.

Kako je objasnila, oni su se zabavljali nekoliko godina, kada su odlučili da se vere. Međutim, u jednom periodu su počeli češće da se druže i izlaze sa njegovim kolegama sa posla, gde je Kirsten zapala za oko jedna od njegovih koleginica, koja je bila u braku. Kada ga je pitala za nju, poricao je da postoji nešto među njima, ističući kako je sve umislila. 

Na žalost, Kirsten je to toliko mučilo da se odrazilo i na njeno zdravlje, pa skoro uopšte nije jela, a situacija je eskalirala kada je on odlučio da odloži venčanje. Kirsten je ispričala kako je verenik odložio venčanje pod izgovorom da ne želi da se venčaju, ako mu ona ne veruje, ali da će nastaviti da budu u vezi, kako bi povratili međusobno poverenje. 

Sve pripreme su obustavljene, a oni su nastavili da se viđaju, iako je Kirsten i dalje bila utučena i zabrinuta. 

Kako je otkrila, kupila je kuću za zajednički život, ali je i dalje živela kod svojih, pre venčanja, dok je verenik boravio tamo. 

Foto: Shutterstock

svađa

Tog dana, kada je trebalo da se održi venčanje, Morgan je otišla u svoju kuću, da bi zatekla verenika bez odeće, u dnevnoj sobi. Bio je iznenađen što je tu vidi, a ona je ubrzo uočila ženske čizme na podu. 

Čula je kako se vrata od spavaće sobe zatvaraju, a kada je ušla unutra, zatekla je upravo tu udatu koleginicu, kako se oblači. 

Tada je saznala da ona planira da ostavi muža (što se na kraju nije dogodilo, već su i dalje zajedno), kao i da su pravili spisak troškova, za zajednički život. 

Verenik je pokušao da joj uzme kuću, uselivši se nedugo potom sa drugom koleginicom i njenom majkom i psom. 

Na svu sreću, Morgan je uz pomoć advokata uspela da dobije kuću nazad, koju je ubrzo i prodala. 

Devojka je objasnila da joj je trebalo vreme i psihoterapije da se oporavi od svega, ali da je sada mnogo bolje.

Šta je sve još rekla, pogledajte u snimku sa početka teksta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maya elijah

pre 1 godinu

Moje ime, maya elijah Nakon 12 godina braka, moj muž i ja smo se svađali na ovaj ili onaj način dok me konačno nije napustio i preselio se u Kaliforniju da bude s drugom ženom. Osjećala sam se kao da je moj život gotov i da su moja djeca mislila da nikada više neće vidjeti svog oca. Trudila sam se biti jaka samo prema djeci, ali nisam mogla obuzdati bol koji je mučio moje srce, srce mi je bilo ispunjeno tugom i bolom jer sam zaista bila zaljubljena u svog muža. Razmišljam o njemu svaki dan i noć i uvijek želim da mi se vrati, bila sam jako uznemirena i trebala sam pomoć, pa sam potražila pomoć na internetu i naišla na web stranicu koja sugerira da bi dr. Alaba mogao pomoći svojoj bivšoj bivšoj da se vrati. Stoga sam osjetio da bih trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i rekao mi je što da radim. Učinila sam to i onda mi je napravio ljubavnu čaroliju. 48 sati kasnije moj suprug me stvarno nazvao i rekao mi da i njemu jako nedostaju djeca, tako nevjerojatno!! Dakle, vratio se tog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i bol koji je nanio meni i djeci. Naš brak je bio jači nego prije, a sve zahvaljujući dr. alabi. Toliko je moćan i odlučila sam podijeliti svoju priču na internetu da je dr. Alaba bio pravi i moćni čarobnjak. Uvijek ću se moliti da ona živi dugo pomažući svojoj djeci u trenucima potrebe, ako ste ovdje i trebate se vratiti bivšem ili je vaš muž prešao na drugu ženu, prestanite plakati, odmah kontaktirajte ovaj moćni kotačić za pravopis. Ovdje je njegova kontakt adresa e-pošte na: {dralaba3000@gmail.com} ili WhatsApp / viber preko njegovog kontakta ispod +1(425) 477-2744 Hvala dr. alaba.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija