• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.04.2022

18:14

LJUBOMORAN JE ČAK I AKO NISTE U VEZI? Evo šta to znači!

Ljubav

LJUBOMORAN JE ČAK I AKO NISTE U VEZI? Evo šta to znači!

Podeli vest

Verovatno ste se nekada susrele sa muškom ljubomorom

Međutim, pitanje koje muči mnoge žene jeste šta zašto muškarac sa kojim niste u vezi pokazuje znake ljubomore kada čuje da se viđate sa nekim?

Verovatno vas zanima zašto se tako ponaša, naročito jer nikad niste bili sa njim u romantičnoj vezi. Muškarce je inače teško razumeti, budući da nisu tako pričljivi i otvoreni kao žene, a još je teže to uraditi kada vam šalju pomešane signale.

Postoji čitav niz razloga zbog kojih bi se muškarac sa kojim niste nikad bili u vezi mogao ponašati ljubomorno kada vas vidi sa drugim ili čuje da izlazite sa nekim.

SVIĐATE MU SE

Postoji velika šansa da je taj muškarac do ušiju zaljubljen u vas. Po pitanju jedne stvari muškarci su vrlo očigledni, oni ne ulažu trud u nešto što ih ne zanima. A ako on pokazuje znake ljubomore, to ukazuje na to da ga vi zanimate. Ako ste bili samo prijatelji i vi ste počeli da se viđate sa nekim, a on vam u međuvremenu nije otkrio svoja osećanja, logično je da će njegova ljubomora isplivati na površinu.

Foto: Pixabay

Postoji velika šansa da je taj muškarac do ušiju zaljubljen u vas

ON VAS ŽELI SAMO ZA SEBE

Ako je on neko s kim ste se povremeno viđali, ali nikad niste postali par, vrlo je moguće da je njegova ljubomora proizvod želje da bude u vezi sa vama. Možda nikad nije skupio hrabrost da vam otkrije svoja osećanja i činjenicu da vas želi samo za sebe, ali je ljubomorno ponašanje ono koje vam može potvrditi da je o tome reč.

ON IMA PROBLEMA SA SAMOPOUZDANJEM

Većina muškaraca koji sebi dozvoljavaju da ih savlada ljubomora ima problema sa samopouzdanjem. Bez obzira na to da li je on vaš momak ili ne, njegova ljubomora može vrlo lako biti povezana sa njegovom nesigurnošću. Čak i ako nije imao interesa da ikad bude u vezi s vama, sama činjenica da ste vi našli nekog njemu indirektno poručuje da smatrate da je neko bolji od njega. Ovakav muškarac postaje zapravo ljubomora na vašu sreću.

ON VAS NE ŽELI ZA SEBE, ALI NI DA VAS NEKO DRUGI IMA

Možda ste nekoliko puta izašli s njim i shvatili da to ne vodi nigde jer on nije osoba koja može da vam se posveti. Međutim, njemu je sigurno imponovalo što je znao da vam se dopada. Ali, kada ste vi našli nekog drugog, crvena lampica se upalila u njegovoj glavi. On možda ne želi da bude sa vama u vezi, ali ne želi ni da vas prepusti drugima.

Foto: Shutterstock

 VI STE MU BILI PLAN B

Ako muškarac sa kojim niste u vezi odjednom postane ljubomoran kada vas vidi sa drugim, vrlo je moguće da vas je smatrao svojim rezervnim planom. Većina muškaraca teži ka tome da u mladosti promeni što više devojaka, kako „ne bi nešto propustili i za nečim žalili“, što istovremeno znači da beže od ozbiljnih veza. Samim tim svi oni u svojoj glavi imaju jednu devojku kao plan B, kada odluče konačno da se smire. Izlivi ljubomore su znak da su mu se planovi pokvarili.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17