• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.05.2022

20:32

VOLITE DA NOSITE HELANKE? Evo kako da ih pravilno izaberete i da izbegnete MODNU KATASTROFU!

Ljubav

VOLITE DA NOSITE HELANKE? Evo kako da ih pravilno izaberete i da izbegnete MODNU KATASTROFU!

Podeli vest

Helanke su neizostavni modni komad, s obzirom na to da se uklapaju u svaki stil
 

Međutim, mnogi prave greške kada biraju pravi print, boju ili kroj.

Modni stručnjak Klemi Fildsend nabrojala je nekoliko stvari na koje bi trebalo obratiti pažnju, kako bi se izbegle potencijalne modne katastrofe.

Tanki materijali

Prva i najčešća greška kod nošenja helanki je odabir pogrešne tkanine. Crne ili tamne helanke će biti providne i otkrivaće previše, ako je tkanina jeftina i tanka. Što je materijal tanji, to će više toga biti vidljivo kroz nju.

Izbegnite ovo tako što ćete gurnuti ruku u nogavicu helanki, zategnuti tkaninu i proceniti da li možete da vidite svoju kožu. Ako možete, onda ne kupujte taj par helanki, već potražite neke napravljene od kvalitetnijeg materijala.

Čudni printovi

Helanke sa šarama mogu delovati kao odličan način da izgledate moderno, a da vam je udobno. Ali pogrešno postavljen cvet ili rastegnuti duguljasti oblici na helankama sa printom mogu dovesti do toga da one izgledaju jako loše kada se obuku. I ne samo to, već nekad i naglašavaju naše nedostatke.

Ako želite slim efekat, izbegavajte šare po svaku cenu i opredelite se za obične helanke tamnijih boja.

Helanke boje kože

Krem i bež boju ili nijanse koje odgovaraju vašem tonu kože treba izbegavati po svaku cenu. Osim što blede nijanse nisu laskave zbog toga što vam noge izgledaju veće, one stvaraju iluziju da ste izašli iz kuće bez pantalona.

Foto: Pixabay

Helanke za trening

Da ne biste ceo dan dobijali čudne poglede od prolaznika, nosite tamnije nijanse kao što su crna, teget, maslinasto zelena ili tamno siva.

Pogrešan izbor donjeg veša

Moraćete da uzmete u obzir i svoj donji veš, kada oblačite helanke. Čipkasto rublje, gaćice sa debelim šavovima ili one koje su vam previše uske pokazaće se ispod helanki - bez obzira na njihovu debljinu ili boju.

Nosite gaćice ili tange bez šavova, ili laserski sečen donji veš, kako biste bili sigurni da niko neće videti šta nosite ispod.

Kratki topovi

Helanke su dizajnirane tako da pokažu siluetu vašeg donjeg dela tela i da pritom ništa ne skrivaju. Kraće majice, dukserice ili topovi samo skreću pažnju na svaku nepravilnost, jer privlače pogled na gore.

Umesto toga izaberite duži gornji deo, koji će se završiti tik iznad vaše zadnjice. Na taj način ćete istaći svoje adute i prikriti stomak.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cicka

pre 1 godinu

Hvala na korisnim savetima, ali sta li je to i kako izgleda lasersko secenje donjeg vesa , ako mozete navedite primer takvog vesa .

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija