• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

29.05.2022

09:22

Samo što su se venčali, a INTIMNIH ODNOSA kao i da NEMA! Novopečena mlada otkrila svoj problem, a komentari samo PLJUŠTE!

Ljubav

Samo što su se venčali, a INTIMNIH ODNOSA kao i da NEMA! Novopečena mlada otkrila svoj problem, a komentari samo PLJUŠTE!

Podeli vest

Umesto da uživa u braku i ljubavi sa suprugom, novopečena mlada se požalila kako stvari nisu kako je očekivala da će biti

Pretpostavka je da svi novopečeni mladenci uživaju u intimnim odnosima, pa možda čak i da koriste svaki trenutak kako bi rasplamsali strasti u krevetu. 

Međutim, kod ove žene to nije slučaj. 

Ona je na jednom sajtu za ispovesti otkrila kako sa suprugom skoro da uopšte više i ne spava:

- Za ovih osam meseci u braku, moj muž i ja smo zajedno otišli na spavanje možda i manje od pet puta. Ja ležem ranije, on gleda tv u dnevnoj celu noć, tu i zaspe i naravno budim se svako jutro sama. Zbog toga i intimne odnose imamo veoma retko. Razgovarala sam sa njim više puta, ali ne vredi - požalila se ova novopečena mlada.

Komentari su odmah počeli da se nižu, a ovo su samo neki od njih:

- Ne razumem, ako želiš da spavaš sa svojim mužem jednostavno iniciraj akciju, to ne mora nužno biti u spavaćoj sobi, pre spavanja. Ništa se neće promeniti ako neko od vas ne preduzme nešto, zašto to ne bi bila ti?

- Hmmmm...Nešto tu smrdi...

Foto: Pixabay

devojka na krevetu

- Ok, slažem se sa ovima da treba inicirati odnose, ali ljudi moji je li se neko zapitao zašto on neće da spava s njom?

- Tako je i kod mene, kad insistiram na akciji, on odbija. Zato je sam kriv što sam našla drugog osuđujte koliko hoćete.

- Ima ljubavnicu i dopisuje se u to vreme. Ne pitaj me kako znam.

- Nije mi jasno da se venčavate s osobama o kojima ne znate tako opšte stvari kao što je bioritam ili kakav im je libido. Hiljadu puta bih ponovila, prvo zajednički život, pa brak i deca. Niko vam ne lupa recke, ne trčite pred rudu i upoznajte se prvo. Biće manje razvoda, trauma i dece iz rasturenih domova - bili su neki od komentara.

Šta vi mislite o tome?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maya elijah

pre 1 godinu

pozdrav svima, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Moje ime je Shira elijah, imam 40 godina, udala sam se sa 31, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno do kraja života. Nakon godinu dana braka moj muž je postao toliko čudan i ne razumijem što se događa, on je prepun od kuće do druge žene, toliko ga volim da i ne sanjam da ću ga izgubiti, dajem sve od sebe da budem siguran muž mi se vraća, ali sve bez pomoći, plačući i plačući tražeći pomoć, pričala sam o tome s njegovom obitelji ali nisam dobila odgovor. Tako mi je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala pomoći. Pričala mi je o čovjeku po imenu dr. Alaba, rekla mi je da je on jako velik čovjek i pravi muškarac kojem se može vjerovati i da nema nikakve veze s ljubavnim problemima koje ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao nebrojenim ljudima u ponovnoj izgradnji njihovog odnosa . Stvarno sam se uvjerio, brzo sam kontaktirao njegovu email adresu, dralaba3000@gmail.com ili njegov WhatsApp/viber na taj broj +1(425) 477-2744. Objasnim mu sve svoje probleme, rekao mi je da ne moram brinuti da će svi moji problemi biti odmah riješeni. Rekao mi je što da radim da vratim muža, a ja sam to rekla, rekao je da će se nakon 3 dana moj muž vratiti i početi moliti, i to se stvarno dogodilo kako je rekao, bila sam jako iznenađena, to je tako nevjerojatno. Slava našeg odnosa s Bogom sada je vrlo bliska i oboje živimo sretno do kraja života. Ako naiđete na sličan problem, odmah ga kontaktirajte i riješite problem jednom zauvijek. I ja sam živi svjedok

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija