• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav/zdravlje/Maja Jovanović

06.06.2022

18:17

Sofija Rajović ima SKORO sve: Kada budemo DOBILI DETE, moja misija će biti OSTVARENA!

Insajder/Novak Đurović

Ljubav

Sofija Rajović ima SKORO sve: Kada budemo DOBILI DETE, moja misija će biti OSTVARENA!

Podeli vest

Sada imam skoro sve i posle dužeg vremena osećam se mirno i staloženo u svom životu. Nadam se samo proširenju porodice, kaže glumica Sofija Rajović

Glumica i voditeljka Sofija Rajović pre više od deset godina zakoračila je u svet glume. Poslednju zapaženu ulogu imala je u seriji "Istine i laži", koja je osvojila domaću publiku. Međutim, od tada se potpuno povukla iz javnosti. Dok se očekivala nova uloga srpske Anđeline Džoli, kako je mnogi nazivaju zbog neverovatne sličnosti sa njom, Sofija se posvetila privatnom životu. Početkom ove godine udala se u tajnosti. Delić atmosfere podelila je na društvenim mrežama, ali izabranika svog života ljubomorno čuva od javnosti. Kako se godinama nije znalo ništa o privatnom životu šarmantne glumice, mnogi su pomislili da su fotografije sa snimanja. Ipak, glumica je zaista izgovorila sudbonosno da i sada uživa u novom životnom poglavlju. U razgovoru za Ljubav i zdravlje Sofija otkriva planove za budućnost, razlog pauze u karijeri, kao i detalje borbe sa insulinskom rezistencijom.

Trenutno boraviš u Kanadi. Koji je povod ovog putovanja?
- Moj suprug i ja sada živimo na relaciji Toronto-Beograd.

Studirala glumu, pa napustila Akademiju

Otac Sofije Rajović bio je lekar i želeo je da ona krene njegovim stopama. Ipak, njena živahna priroda povela ju je ka glumi. Po završetku srednje škole Sofija je upisala Akademiju dramskih umetnosti BK u klasi Nebojše Dugalića. Međutim, napustila ju je posle druge godine. U ranijim razgovorima za medije priznala je da se kaje zbog te odluke.

Već neko vreme te nema u javnosti. Postoji li poseban razlog za to?
- Jednostavno nemam pozive za kastinge već neko vreme. Verujem da me je bilo u jednom momentu previše i moram priznati prvih godinu dana mi je prijalo da se držim po strani od posla, ali sada mi već nedostaje.

Tokom perioda medijske "ilegale", sklopila si i brak. Kako se osećaš u novom životnom poglavlju?
- Posle dužeg vremena osećam se mirno i staloženo u svom životu. Zahvalna sam svom mužu što mi pruža takav osećaj.

O tvom partneru se u javnosti ništa ne zna. Zbog čega si donela ovakvu odluku?
- Doneli smo je zajedno. Ja ga ne krijem, samo ne vidim potrebu da ga eksponiram. Moj suprug nije javna ličnost. Svakako nikada nisam volela da svoju privatnost delim sa medijima.

Borba za zdravlje i traganje za pravom dijagnozom

Glumičini problemi sa zdravljem javili su se iznenada. Posle jednog boravka u Americi u Srbiju se vratila sa 10 kilograma više, koje je dobila za veoma kratak period. Tada je shvatila da nešto nije u redu, jer nije unosila preveliku količinu hrane da bi joj se tako odrazila na kilaži. Sofijino traganje za uzrokom problema i pravom dijagnozom trajalo je skoro godinu dana, da bi tek nakon toga stigla do pravog lekara koji ju je poslao na test intolerancije na glukozu, i tada se jasno pokazao izvor problema. Od tada kontroliše ishranu, redovno trenira i drži zdravlje pod kontrolom.

Kakvi su ti planovi za budućnost na polju karijere i privatne sfere?
- Nadam se da će me neko uskoro zvati na kasting (smeh). A u nekoj bliskoj budućnosti se nadamo i da će nam se porodica proširiti za još jednog člana.

Koji ti je neostvaren poslovni izazov koji priželjkuješ?
- Nedostaje mi da odigram neku dramsku ulogu u filmu. Najiskrenije, to priželjkujem već godinama.

Postoji li nešto što bi promenila u svom dosadašnjem razvoju karijere?
- Postoji, ali ko zna zašto je baš ovako trebalo da bude.

U jednom intervjuu govorila si o tome da bi želela da napišeš knjigu. Da li si blizu realizacije ove ideje?
- Ta tema je interesantna jer sam već napisala jednu knjigu pre godinu dana, međutim, lenjost me sputava da to potpuno dovedem do kraja.

Govorila si da duboko veruješ u vrednost porodice. Da li sada imaš sve o čemu si maštala?
- Uvek mi je u životu prioritet bila porodica. Sada imam skoro sve. Kada budemo dobili dete, moći ću da kažem da je moja misija ostvarena i da ću imati sve o čemu sam maštala.

U jednom periodu govorilo se o tvojim oscilacijama u izgledu zbog insulinske rezistencije. Kako se danas nosiš sa ovim sve češćim problemom kod devojaka?
- Sa oscilacijama u kilaži borim se izbalansiranim načinom ishrane. Moram priznati, o ishrani ne brinem ja, već sam našla rešenje tako što mi stručni ljudi spremaju obroke i šalju na kućnu adresu. Shvatila sam da sam tako najdisciplinovanija i da je to moj ključ uspeha. Već mesecima nemam problem sa oscilacijama u kilaži i osećam se odlično.

Da li si više posvećena svom zdravlju i kako izgleda život sa ovom dijagnozom?
- Svakako da jesam. Počela sam redovnije da treniram i da vodim računa šta jedem. To se pokazalo kao dobitna kombinacija.
 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija