• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.07.2022

12:48

FATALNA LEPOTICA IZLAZILA JE SA KRALJEM DROGE, A NJENO SRCE OSVOJIO JE HRVAT! Sutra puni 50 godina, a IZGLEDA kao AVION (FOTO)

Ljubav

FATALNA LEPOTICA IZLAZILA JE SA KRALJEM DROGE, A NJENO SRCE OSVOJIO JE HRVAT! Sutra puni 50 godina, a IZGLEDA kao AVION (FOTO)

Podeli vest

Jedna od najplaćenijih televizijskih glumica Sofija Vergara (49) sutra puni 50 godina, a njen životni put je veoma zanimljiv jer je prvobitno trebala da bude stomatolog

Prema pisanju Forbsa, Sofija Vergara je jedna od najuticajnijih žena današnjice, ali uprkos tome što se na pravi pogled čini da ima sve - ljubav, slavu, novac i sreću - istina je da je njen život bio veoma turbulentan.

Sofija Vergara odrasla je u velikoj porodici, imala je petoro braće i sestara, a otac je bio stočar.

 

 

Planirala je da postane stomatolog, dok se sudbina nije poigrala sa njom jer ju je na plaži  zapazio snimatelj zbog kojeg je postala zaštitno lice reklame za Pepsi za celu Latinsku Ameriku.

Ponude su krenule da pljušte i taman kada je sve delovalo idilično, dogodila se tragedija. Sofijin brat je ubijen u Kolumbiji.

 

 

1998. godine Sofija je rešila da se prseli u Majami, jer je htela da oproba sreću mimo Kolumbije, ali taj početak nije bio lak.

Loši momci

Vergara je bila toliko lepa da su je zbog lepote konstantno degradirali, smatrajući je "ispraznom".

Njena karijera je definitivno išla uzlaznom putanjom, a video je to i Džoi Gonzales, njena srednjoškolska ljubav koji je odlučio da je zaprosi. Sofija je pristala, a dve godine kasnije dobili su i sina Manola. Ipak, brak je trajao samo godinu dana, a Sofija je postala samohrana majka.

 

 

Sofija je poznata po tome da je uvek volela da se zabavlja s "lošim momcima". Naime, nakon kraha prvog braka, jedno vreme je bila u vezi s Krisom Pasijelom, članom bande koja je sarađivala s porodicom Bonano. Kada je Padijeli 2000. godine bio uhapšen i optužen za ubistvo jedne domaćice četiri godine ranije, Sofija je želela da proda svoj dom u Majamiju kako bi njemu platila kauciju od 15 miliona dolara. Međutim, ni ta veza nije potrajala.

Udata za Hrvata

Ovo nije bio kraj njenim lošim momcima, tako da je Sofija bila u vezi sa kolumbijskim kraljem droge, Andresom Lopezom, a zatim i s Nikom Loebom. Verili su se 2012. godine, ali dve godine kasnije ipak su odlučili da pođu svojim putem. 

 

 

U julu 2014. upoznala je glumca Džoija Manganijela, a godinu dana kasnije su se i venčali. Ono što je zanimljivo jeste da je Džoji poreklom iz Hrvatske.

Džoijev deda s majčine strane, Nikolas Fransis Džozef Bračanov poreklom iz Hrvatske. Njegovi roditelji bili su Majkl Bračanov i Katarina Jelovčić, a prezimena Bračanov i Jelovčić dva su prezimena karakteristična za ostrva Murter i Kapri, piše Net.hr

Foto: Reuters

Sofija i Džoji

- Udala sam se rano i mlada rodila sina, ali to je u Latinskoj Americi pre dvadesetak godina bilo normalno. Naravno, danas je sve drugačije i nakon lošeg braka koji sam imala promenile su se mnoge stvari. Danas želim drugo od ljubavi, do čega su me doveli želja za uspehom, cilj da imam svoj novac i napravim nešto od svoje karijere. Nisam želela da u život mog sina i mene uđe bilo koji muškarac, ne dok ne "isprobam" više njih. Sada sam na prekretnici života i sada napokon znam što želim, a u ljubavi nikada ne možeš reći niti znati šta će se i kako odigrati, ali mislim da sam nakon dugo vremena traženja našla ono što sam tražila i da će to zaista biti kao iz bajke o Pepeljugi - srećni do kraja života - rekla je Sofija u jednom intervjuu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija