• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

24.07.2022

12:40

MISLILA SAM DA ĆU IMATI VELIKU NUŽDU, A ONDA SAM VIDELA NOGICE! Devojka se porodila u wc-u i tvrdi da NIJE ZNALA DA JE TRUDNA! (FOTO)

unsplash.com

Ljubav

MISLILA SAM DA ĆU IMATI VELIKU NUŽDU, A ONDA SAM VIDELA NOGICE! Devojka se porodila u wc-u i tvrdi da NIJE ZNALA DA JE TRUDNA! (FOTO)

Podeli vest

Lusi Džons je ostala zatečena kada se porodila u svom kupatilu, na wc šolji, prethodno i ne znajući da je trudna

Lusi Džons (22) iz Bristola nije mogla da veruje kada je u jutarnjim časovima, u kupatilu dobila bebu.

Zapravo, Lusi, koja je na obuci da postane stjuardesa, tvrdi da je koristila kontraceptivne pilule, redovno imala menstruaciju, kao i da su joj iz avio kompanije čak dva puta tražili da radi test trudnoće, koji su bili negativni.

- Bila sam u osmom mesecu trudnoće kada sam otišla na lekarski pregled i uradila test na trudnoću. Doktor je pritisnuo moj stomak i telo, i nije sumnjao ništa. I dalje sam uzimala pilulu. Uzimala sam je svaki dan i bila sam na njoj šest ili sedam godina. Posle Božića sam počela da nosim za broj veću odeću, a onda sam se ponovo vratila na staro, i to sam pripisala jelu i piću - kaže Lusi.

Lusi tvrdi da je dobila sertifikat za letenje mesec dana pre porođaja.

- Odradila sam sedmičnu obuku (za kabinsko osoblje) došala kući na dva dana i tada se to dogodilo Imala sam bolove u stomaku i leđima prethodne noći, ali menstruacija je trebalo da mi počne krajem nedelje, pa sam računala da je to. Probudila sam se ujutru, okupala se i samo pomislila da ću odspavati još malo, pre nego se vratim u Bristol na posao. Bila sam u krevetu oko 45 minuta i osećala kao da mi se stomak prevrnuo, to je jedini način na koji to mogu da opišem, i osećala sam kao da ću imati veliku nuždu - priča Lusi za dailymail.co.uk i dodaje:

 

 

- Otrčala sam u toalet i sama rodila ćerku kuće. Čula sam tresak i pogledala dole, a dve nogice su virile iz toaleta. Nisam imala bol. Niko nije mogao da veruje u to. Imala sam bolove u leđima i stomaku, ali u stvari nije bilo bola onog momenta kada sam mislila da izbacujem izmet.

Lusi je rekla da je umotala ćerku u peškir pre nego što je stavila u sudoperu.

Ona je tada bila sama kod kuće, pozvala je tatu i roditelji, koji su pozvali hitnu pomoć su došli desetak minuta kasnije.

Tek u bolnici je, kako kaže, u potpunosti postala svesna šta se dogodilo i i dalje nije mogla da veruje da nije znala da je trudna.

Lusi ističe da je ranije, kada bi čula priče poput njene, mislila da to nije moguće, a sada se trudi da podigne svest među ženama i uputi ih da se ovakve stvari zaista i dešavaju. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija