• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje/M. Jovanović

01.08.2022

15:45

Šta vaša OMILJENA POZA OTKRIVA o vama? Kakvi ste KREVETU, takvi ste i u ŽIVOTU!

Shutterstock

Ljubav

Šta vaša OMILJENA POZA OTKRIVA o vama? Kakvi ste KREVETU, takvi ste i u ŽIVOTU!

Podeli vest

Razmislite o tome šta vas uzbuđuje i otkrićete mnogo više o sebi, svojim životnim težnjama, ali i o odnosima sa drugim ljudima...

Poza u intimnom činu ima bezbroj. Da biste otkrili sve njihove čari, morate upotrebiti maštu, lišiti se stidljivosti i prepustiti se svim čarima ljubavnog odnosa. Upravo ova avantura otkrivanja strasti mnogo govori i o vašem karakteru. Kakvi ste krevetu, takvi ste i u životu, tvrde eksperti. Omiljena poza može vas ogoliti mnogo više od skidanja odeće pred partnerom. Razmislite o tome šta vas uzbuđuje i otkrićete mnogo više o sebi, svojim životnim težnjama, ali i o odnosima sa drugim ljudima.

Misionarska poza, igra na sigurno

Misionarska poza naziva se i klasičnom pozom. Nju vole žene koje uvek idu na sigurno. To može značiti i da im u krevetu nedostaje samopouzdanja. Monotonija i strah od iskoraka u nepoznato deo su svakodnevice žena koje vole ovakav način vođenja ljubavi. Sa druge strane, muškarci koji vole ovu pozu zapravo vole da drže sve pod kontrolom i prija im osećaj bliskosti.

Foto: Shutterstock

Kod žena poza kaubojke podiže samopouzdanje

Kaubojka, igra dominacije

Kod popularne poze "kaubojka" žena se nalazi gore, a tvrdi se da ovu pozu vole žene koje su dominantne. Kod žena ova poza podiže samopouzdanje, dok je kod muškaraca suprotno i uglavnom je vole oni koji vole da ugađaju ženama i da budu u potčinjenom položaju u svim društvenim sferama. Na poslu se trude da ugode drugima, u prijateljstvima da se nikome ne zamere i da ispune očekivanja. Upravo takav osećaj prenosi se i u spavaću sobu. Probajte da promenite odnos prema okolini, videćete kako se i vaše erotske želje menjaju kako vaše samopouzdanje napreduje.

Dogi stil, traganje za uzbuđenjem

Ukoliko u krevetu volite pozu dogi stil, ovo znači da ste uvek spremni za akciju i uzbuđenje. Međutim, muškarci koji vole ovu pozu ne preferiraju osećaj bliskosti i ozbiljne veze, dok žene vole da udovolje partneru. Bliskost sa partnerom, ali i drugim ljudima iz vašeg okruženja definitivno nije visoko rangirana karakteristika na vašoj lestvici.

Poza kašika, večiti romantici

Poza kašika idealna je poza za romantičare. Bliskost i intima su vam jako bitni, a žene koje vole ovu pozu pokazuju da su opuštene i senzualne u svakodnevnom životu. Veoma vam je bitna privrženost dragih ljudi, kao i njihova potpuna posvećenost odnosu koji gajite.

Stojeći položaj za avanturiste

Ukoliko ste prepuni avanturističkog duha, onda verovatno volite i da vodite ljubav stojeći. Muškarci koji ovo vole uglavnom su harizmatični i neposredni, skloni eksperimentisanju, dok su žene veoma energične i uvek u potrazi za nečim novim. Vi ne gubite vreme na nebitne stvari, ne čekate da vam se život desi, već grabite svaku priliku koja se pred vama ukaže.

Poza sendvič za brižne i nežne duše

Prvo pravilo ove poze je da se žena nalazi dole, ravno ležeći licem okrenutim prema krevetu. Muškarac leži na partnerki, takođe licem prema dole. Muškarac treba da se osloni na ruke i tako održava ravnotežu. Ova poza pokazuje da ste zadovoljni vlastitom intimnošću. Šta ova poza govori o vama? Žena koja voli ovakav način vođenja ljubav je vrlo intimna, a muškarac ovde pokazuje svoju zaštitničku i brižnu stranu. Ova poza pokazuje kako ste odana, poštena i otvorena osoba.

Foto: Shutterstock

Osobe koje preferiraju pozu 69 lišene su svih životnih stega

Poza 69 za one koji znaju šta žele u životu

Jedna od najpoznatijih poza svakako je ona 69. Ona pruža obostrano zadovoljstvo partnerima. Ljudi koji vole položaj 69 sigurni su u sebe. Oni dobro znaju šta žele od života i ne boje se rizika i izazova. Takođe, kroz život se vode time da ukoliko žele da im se dese dobre stvari, moraju se i sami potruditi da ih privuku u svoj život. Osobe koje preferiraju ovu pozu lišene su svih životnih stega, ne mare mnogo za komentare okoline, već same kreiraju svoju sudbinu.

Akcija uz ogledala, potvrda okoline

Iako postoji mišljenje da bi svi voleli jednom, makar na tren, da vide sebe i svog partnera u akciji, za ljude koji redovno uživaju ispred ogledala veruje se da oni ceo svet doživljavaju kao svojevrsnu pozornicu. Vole pažnju i obožavaju kada je ona u potpunosti usmerena ka njima. Izuzetno su samouvereni, a umeju i da pređu granice. Ipak, jedno je sigurno - ako se tokom akcije posvete i vama upola onoliko koliko sebi, budite uvereni da ćete doživeti jedinstveno iskustvo.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija