• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2022

13:07

EKSTREMNE STVARI KOJE GLUMCI RADE KAKO BI IZGUBILI KILOGRAME! Kristijan Bejl jeo JABUKU dnevno, Mila Kunis počela da puši cigarete

Ljubav

EKSTREMNE STVARI KOJE GLUMCI RADE KAKO BI IZGUBILI KILOGRAME! Kristijan Bejl jeo JABUKU dnevno, Mila Kunis počela da puši cigarete

Podeli vest

Već nam je poznato da holivudski glumci pribegavaju ekstremnim merama kako bi se što bolje spremili za uloge u filmovima. Robert de Niro i Kristijan Bejl su poznati po svojim sjajnim transformacijama za uloge, tako da se radi o psihičkim i fizičkim pripremama

Određeni glumci preduzimaju drastične korake kako bi izgubili kilograme za filmske uloge. Predstavljamo vam primere koji govore u prilog tome.

 

 

Mila Kunis ponovo počela da puši 

Mila je glumila balerinu u filmu "Crni labud" i morala da je da smrša veliki broj kilograma kako bi odrigrala ovu ulogu. Ona je priznala da je period iz 2010. godine kada je sniman film bio užasan i da nikome ne preporučuje da puši i jede ograničen broj namirnica.

Foto: Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

En Hatavej

En Hatavej jela ovsenu kašu

Glumica je morala da se spremi za ulogu u filmu "Jadnici" i za ovu priliku je bila prinuđena da jede ovsenu kašu kako bi izgubila kilograme.

 - Morala sam da budem opsesivna oko toga, ideja je bila da izgledam kao da sam blizu smrti  - rekla je Hatavej za Vog.

Foto: Printscreen You Tube

Kristijan Bejl jeo jabuku dnevno

Proslavljeni glumac bio je prinuđen da jede samo jednu jabuku dnevno, kako bi se spremio za legendarnu ulogu u filmu "Mašinista".

On je poznat kao neko ko mršavi i goji se za uloge, a za ovu je morao da izgubi ča 55 kilograma. Bejl je priznao da njegove metode mršavljenja nisu dobre i 2019. godine je rekao da ne može više to da radi, piše Eatthis.com

 - Ne mogu da nastavim to da radim. Smrt me gleda u lice - rekao je on 2019. godine.

Zoe Kravic jela glinu

Glumica se spremala za ulogu anoreksične žene 2015. godine. Zbog toga je morala da pije glinu koja izaziva ekstremno čišćenje tela.

 

 

Metju Mekonahi jeo puding 

Slavni glumac izgubio je veliki broj kilograma zbog filma "Klub kupaca Dalasa". 

 

 

- Pronašao sam puding i malu starinsku kašiku u Nju Orleansu, da bi mi trajao duže - rekao je Mekonahi.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija