• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

18.08.2022

23:30

NA OVO PADAJU SAMO TAKO! 3 stvari koje muškarce dovode do LUDILA!

Ljubav

NA OVO PADAJU SAMO TAKO! 3 stvari koje muškarce dovode do LUDILA!

Podeli vest

Kada želiš da zavedeš nekog muškarca, samo se seti da su osmeh i crvena odeća, nešto na šta će uvek "pasti"

Uvek se postavljalo pitanje šta je to čemu muškarci jednostavno ne mogu da odole. Ukoliko želite da nekome budete dodatno privlačne, pa i da ga dovedete do ludila, obratite pažnju na ove stvari:

Osmeh

Jedna od stvari za koju će vam skoro svaki muškarac reći da ga obara s nogu jeste osmeh. Pozitivnost kojom tada zračite i prihvatanje njegovih šala ga i te kako privlači

Foto: Shutterstock

zavođenje

Boja glasa

Iako će vam ovo delovati možda čudno, ali muškarci vole kada čuju zavodljivi ženski glas. Nemojte biti njanjave, ali neka mazna reč će mu sigurno prijati.

Crvena odeća

Dokazano da "ima nešto" u toj crvenoj boji. Mnogi muškarci nisu ljubitelji crvenog ruža za usne (verovatno misleći kako će im se razmazati po licu, ako se budete ljubili), ali kada je odeća u pitanju je druga stvar. Neka crvena haljina i naravno crveni veš su uvek dobra ideja.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija