• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

08.09.2022

07:35

3 NEDELJE NAKON PRVE HEMOTERAPIJE! Oglasila se Džejn Fonda - "Osećam se..."

Instagram/ janefonda

Ljubav

3 NEDELJE NAKON PRVE HEMOTERAPIJE! Oglasila se Džejn Fonda - "Osećam se..."

Podeli vest

Glumica Džejn Fonda koja je je nedavno otkrila javnosti da ima rak, podelila je da se oseća jačom nego ikad

Čuvena glumica Džejn Fonda je nedavno javno priznala, putem društvene mreže Instagram da boluje od raka, tačnije otkriven joj je ne-Hodžinov limfom.

Ona je tada otkrila da je veoma optimistična, a sada, tri nedelje nakon prve hemoterapije je kroz svoj blog želela da podeli kako se oseća:

- Bila sam duboko dirnuta svim izrazima ljubavi i podrške, otkako sam javno objavila činjenicu da mi je dijagnostikovan B-ćelijski ne-Hodžinov limfom. Hvala svima od srca. Poruke ljubavi i podrške znače mi ceo svet.

Želim ponovo da kažem da je ovo rak koji je izlečiv i da je napravljen veliki napredak u vezi sa lekovima koji se pacijentima daju.

Od prošle nedelje, toliko ljudi mi je pisalo ili objavilo da su imali ovu vrstu raka i da su decenijama bez raka. Pa, uskoro ću imati 85 godina, tako da neću morati da brinem o "mnogim decenijama". Jedna će dobro proći.

Foto: AP/Photo

Džejn Fonda

Mnogi su me pitali kako se osećam. Pa, danas, otprilike 3 nedelje od moje prve hemoterapije, moram da vam kažem da se osećam jačom nego godinama. Doktor mi je rekao da je najbolji lek za umor koji hemoterapija može da izazove, da se krećem. Hodati. I hodala sam. Veoma rano pre nego što počne velika vrućina. Takođe vežbam.

Ovo nije moj prvi susret sa rakom. Imala sam rak dojke i imala sam mastektomiju i prošla sam veoma dobro i uradiću to ponovo.

Kao što sam rekla u svojoj prošlonedeljnoj izjavi, bolno sam svesna da tretman koji dobijam nije nešto na šta svi u ovoj zemlji mogu da računaju i smatram to lakrdijom. Nije fer i nastaviću da se borim za kvalitetnu zdravstvenu zaštitu za sve - istakla je Džejn, koja je takođe još jednom napomenula da će nastaviti, još jače da se bori za očuvanje životne sredine.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija