• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.09.2022

18:17

ZABORAVITE NA NEPRIJATAN MIRIS DUVANA! Neutrališite smrad uz pomoć prirodnih sastojaka!

Shutterstock

Ljubav

ZABORAVITE NA NEPRIJATAN MIRIS DUVANA! Neutrališite smrad uz pomoć prirodnih sastojaka!

Podeli vest

Duvanski dim neprijatno miriše i uvlači se u sve pore vašeg doma. Međutim, iskusne domaćice su podelile trikove koje možete primeniti ako želite da se ratosiljate neprijatnosti

Sirće upija miris

Praksa je pokazala da je sirće jedno od boljih rešenja kad je reč o uklanjanju ružnog mirisa duvanskog dima, koji se uvukao u svaki kutak sobe. Naime, potrebno je sipati sirće u neku posudu i ostaviti je u prostoriji koju želite da osvežite. Možda vam ovo u prvi mah deluje paradoksalno jer sirće, naročito kad je sipano u većoj količini i ostavljeno u otvorenoj posudi, nikako nije nešto što će blagotvorno delovati na vaše čulo mirisa. Ali, ipak je ono vrlo delotvorno kada je reč o apsorbovanju dima. Ovo bi trebalo uraditi brzo posle zadimljivanja prostorije jer će sirće, pre svega, „pokupiti“ dim i tako smanjiti količinu dima koji će se uvući u sobu.

Foto: Shutterstock

Jabukovo sirće

Soda bikarbona rešenje za nameštaj

Dim cigareta dugo se zadržava u zavesama, nameštaju, pa čak i tepisima. Pokušajte da uveče pre nego što krenete na spavanjen pospete malo sode bikarbone po tepihu, garnituri za sedenje i zavesama, a zatim ujutru usisajte celu prostoriju. Odmah ćete osetiti promenu u mirusu vašeg doma.

Foto: Shutterstock

Aktivni ugalj kao brzo rešenje

Pročišćeni aktivirani ugalj biljnog porekla sposoban da absorbuje supstance nosioce nepoželjnih aroma i neprijatnih mirisa hrane, pića ali i duvana. U nekoliko manjih posuda stavite komadiće aktivnog uglja i rasporedite po stanu. Obratire pažnju samo da posude budu van domašaja dece ili kućnih ljubimaca.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ljubica

pre 1 godinu

do pre 3 godine bacala sam novce niz vetar na osvživače prostorija koji navodno neutrališu duvanski dim sve dok nisam poručila prečiščivač vazduha ruske i švajcarske tehnologije ambilife,ne samo da neutrališe neprijatan miris od duvanskog dima takđe ubije sve vrste virusa,i grinja u zatvorenim prostorijama.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija