• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

18.09.2022

13:29

NIJE SPREMAN DA BUDE U VEZI! Ako primetiš kod njega OVIH 7 znakova, znaj da od njegove posvećenosti NEMA NIŠTA!

Ljubav

NIJE SPREMAN DA BUDE U VEZI! Ako primetiš kod njega OVIH 7 znakova, znaj da od njegove posvećenosti NEMA NIŠTA!

Podeli vest

Način ophođenja prema drugima, neodgovornost i lenjost su samo neki pokazatelji da nije zainteresovan za posvećenu vezu

Bilo da ste tek počeli da se zabavljate ili ti je u planu da budeš u vezi sa njim, bilo bi dobro da obratiš pažnju na ove signale, koji ukazuju da verovatno nije spreman da bude u vezi:

1. Nikada nije bio u ozbiljnoj vezi

Iako je istina da neki momci više vole neobavezne veze ili veze za jednu noć, ako vaš muškarac nikada ranije nije bio u vezi, možda postoji razlog za to.

Da, možda je sjajno biti "njegova prva", ali ne laskajte sebi previše.

Ako ste mu prva prava devojka, velike su šanse da će imati problema da zna šta je, a šta nije prihvatljivo u vezi. Da stvari budu još gore, on možda nije spreman da vam se potpuno posveti.

2. Njegovi prijatelji nisu kul

I pod kul, ne mislimo u popularnom smislu. Prijatelji tvog dečka mogu da ti kažu mnogo o njemu… 

Vrsta ljudi sa kojima vaš momak odluči da se druži, može vam dati uvid u to kako on sebe vidi.

Na primer, ako se druži sa gomilom mizoginista, onda može misliti da je bolji od vas. Ako provodi vreme sa intelektualcima, možete se kladiti da i on ima dovoljno pameti da podeli.

Iako ne bi trebalo da sudite o svom momku samo na osnovu toga kakvi su njegovi drugari, važno je otkriti da li su njegovi prijatelji totalni kreteni.

S druge strane, ako vaš muškarac nema bliske prijatelje, onda to može biti crvena zastavica da on nije baš društvena ili prijatna osoba. Možda su ga prijatelji odbacili jer je kreten, ili mu možda nedostaju društvene veštine. U svakom slučaju, budite oprezni.

3. On je klupska zvezda

Ako je vaš novi momak komičar tj. šaljivdžija, na primer na žurkama, možda imamo loše vesti za vas.

Naravno, on može uvek da se smeje, ima najmanje 1000 prijatelja na Fejsbuku i popio je više piva u poslednjih šest meseci nego što si ti u celom životu, ali ako sve što tvoj momak želi da radi je da se zabavlja, onda možda imaš problem.

Iako može biti sjajno izaći i ludirati se, ovakav način života nije prikladan za posvećenu vezu. Ne samo da ćete morati da brinete o tome šta vaš dečko radi u pijanom stanju, već da stvar bude još gora, ovakvi tipovi vole pažnju i obično su okruženi desetinama žena.

Ako ste ljubomorni tip, onda će vas veza sa ovakvim muškarcem samo mučiti.

Foto: Public

veza

4. Ne poštuje druge

Izađete na večeru, a on je grub prema konobaru. Neko mu je prekinuo vožnju i iz njegovih usta čujete najodvratnije komentare koje možete zamisliti.

Ako momku sa kojim se viđate nedostaje poštovanje prema onima oko njega, možete se kladiti da ćete i vi jednog dana biti na tapeti.

Izlazak sa nekim kome nedostaje poštovanje i uobičajena ljubaznost, nikada nije dobra ideja.

Ako možete uočiti ovu crvenu zastavicu u ranoj fazi veze, onda iskoristite prednost i prekinite, pre nego kasnije.

5. On je neodgovoran

Kada ste ga prvi put upoznali, bio je između poslova, ali sada kada ste zajedno, saznajete da je mesecima nezaposlen i nikada nije radio duže od nekoliko nedelja. Ako momku sa kojim izlazite nedostaje odgovornost, možda ćete se naći u ulozi majke.

Zabavljanje sa nekim kome nedostaje motivacija i odgovornost može biti frustrirajuće, a velike su šanse da će njegov nonšalantan stav uticati na vašu vezu. Dok je jedno biti opušten, drugo je biti lenj.

Ako ne možete da računate da će vaš muškarac biti tu kada vam zatreba, možda se spremate za veoma razočaravajuću vezu.

6. Uvek je švorc

Sada, samo zato što biste radije izlazili sa nekim ko ima finansijsku stabilnost, ne čini vas sponzorušom, to vas čini pametnom, zrelom ženom. Izlazak sa muškarcem-dečkom koji ima naviku da potroši svaki novčić koji mu dođe pod ruku, nije dobra ideja.

Ne samo da ćete se naći frustrirani njegovim navikama potrošnje, već će to uticati i na vaš život u vezi. Osim ako ne želite da budete ta koja plaća sve noćne izlaske, onda zabavljanje sa njegovom vrstom tipa nije dobra ideja.

To ne znači da ne možete ponovo da se vratite u ovu vezu kada dovede svoje finansije u red, ali za sada ne želite da dođete u situaciju da plaćate njegove račune, jer je svoj novac potrošio na picu, pivo i cigarete. Izađite i dajte mu vremena da sam odraste.

7. On sve nipodaštava

Bilo da spušta svoje prijatelje ili se ruga strancu na ulici, ako vaš novi muškarac ima naviku da vređa sve sa kojima dođe u kontakt, onda je vreme da se povučete.

Oh, i možete se kladiti da će i za ovo imati nešto da kaže o vama. Ne shvatajte to lično, on je takav kakav je.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Naomi Samuel

pre 1 godinu

“Moj život se vratio!!! Nakon 14 godina raspadnutog braka, suprug je ostavio mene i naše dvije blizanke. Osjećao sam da mi se život bliži kraju, skoro sam počinio samoubojstvo, bio sam u emocionalnom padu jako dugo. ali zahvaljujući bacaču uroka po imenu dr. Apata kojeg sam upoznao jednog vjernog dana na internetu dok sam pretražovao internet tražeći dobrog bacača uroka koji bi mogao riješiti moje probleme, naišao sam na mnogo svjedočanstava o ovom bacaču uroka. Neki su svjedočili da im je vratio bivšu ljubav, neki su svjedočili da je obnovio maternicu, izliječio herpes i druge bolesti, neki su svjedočili da je magično mogao zaustaviti razvod itd. Naišao sam i na jedno posebno svjedočanstvo, radilo se o ženi imenom Sonia, svjedočila je o tome kako je dr. Apata vratila njezinog bivšeg ljubavnika u manje od 7 dana i poništila učinak raka njihovih sinčića, a na kraju svjedočenja dr. APATA email adresa je pala. Nakon što sam sve ovo pročitao, odlučio sam pokušati s Dr. Apatom. Kontaktirao sam ga putem e-pošte i objasnio mu svoj problem. I za samo 3 dana muž mi se vratio i riješili smo probleme i još smo sretniji nego prije. Dr. Apata je stvarno talentiran čovjek i neću ga prestati objavljivati ​​jer on je prekrasan čovjek ... Ako imate problem i tražite pravog i istinskog bacača uroka koji će riješiti sve vaše probleme. Pokušajte s dr. Apatom bilo kada, on bi mogao biti odgovor na vaše probleme. Ovdje je njegov kontakt {drapata4@gmail.com} ili WhatsApp / viber preko njegovog kontakta ispod +1(425) 477-2744 Hvala dr. Apata.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija