• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.10.2022

16:55

KRASE BALKON I TOKOM HLADNIH DANA! Obavezno nabavite ovo cveće!

Ljubav

KRASE BALKON I TOKOM HLADNIH DANA! Obavezno nabavite ovo cveće!

Podeli vest

Ove biljke mogu da budu napolju tokom jeseni, pa ako želite da vam cveće krasi balkon, onda vam preporučujemo da ih nabavite

Ciklama

Ciklama je savršena za dodavanje dašaka intenzivne boje na balkon. Ne zahteva posebnu negu i preferira više osenčenih područja.

Ljubičice

Ljubičice su veoma delikatno cveće, ali u isto vreme otporne. Idealno za sadnju na balkonu jer je cveće veoma šareno.

Ova biljka, iako mala, može da izdrži čak i oštre zimske temperature.

Foto: Printscreen You Tube SNOVI, KUĆA, DOM

 

Hortenzija

Još jedan savršen cvet za jesenji balkon je hortenzija, koja će vam svojim bojama, belom, ljubičastom, ružičastom, fuksijom, plavom, dati živahan i veseo jesenji balkon.

Hortenzije vole senku i rastu na bilo kom tlu, tako da je briga o njima prilično jednostavna, samo im dajte dnevni unos vode i dobro drenirano zemljište.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KAKO NANETI MAT KARMIN NA USNE? Poslušajte savete profesionalaca!
Ljubav

KAKO NANETI MAT KARMIN NA USNE? Poslušajte savete profesionalaca!

Iako nanošenje karmina izgleda kao da bi to trebalo da bude najlakši korak u rutini šminkanja, ali to je na kraju jedna od najvećih borbi da postignemo zapanjujući, ujednačen izgled. A kada je u pitanju mat ruž, često može biti još teže, jer bez odgovarajuće pripreme finiš može pokazati svaki nabor, suvu mrlju ili neravninu na vašim usnama

05.10.2022

23:25

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija