• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

02.11.2022

15:34

SKIDAO MI ZVEZDE S NEBA! Devojka je bila sa OŽENJENIM ČOVEKOM, a onda je našla ženine društvene mreže - SVE JE BILA LAŽ!

Shutterstock

Ljubav

SKIDAO MI ZVEZDE S NEBA! Devojka je bila sa OŽENJENIM ČOVEKOM, a onda je našla ženine društvene mreže - SVE JE BILA LAŽ!

Podeli vest

Jedna devojka otkrila kako je bila u šemi sa oženjenim čovekom, ali se ispostavilo da je veoma srećan sa svojom porodicom

Na jednom sajtu koji se bavi ispovestima, devojka je podelila svoje iskustvo sa oženjenim čovekom, koje se nije završilo kako se nadala:

- Bila sam u šemi sa tipom. On oženjen, dvoje dece. Skidao mi je zvezde sa neba. Pisao svaki dan, po ceo dan. Govorio kako se zaljubio. Počinjao par puta priču o tome da ostavimo sve i pobegnemo. Pisao kad mu žena zaspi, kad odvede dete na engleski, izmišljao razne razloge da provodi vreme sa mnom. Onda sam našla njen profil na mrežama. Umrla sam. Kakvo slavljenje ljubavi. Fotke sa venčanja. Porodičnih okupljanja. Skroz neki drugi čovek. Da li je moguće da isti taj mladoženja koji stoji tamo i zavetuje se na ljubav i grli je, pozira ispred jelke sa decom, meni govori kako ga niko nikad nije privlačio kao ja?! Kako me sanja i želi - ispričala je ova devojka, a onda dobila i komentare:

- Kad pročitam ovu frazu "skidao mi je zvezde sa neba", već mogu da predvidim intelekt osobe koja ovo piše. Nažalost, nije za pohvalu.

- Šta sebi žene dozvoljavaju… Fascinira me kako nikad ne naučite?

- I ja sam ali samo se*s. Tako si trebala i ti. Nema tu emocija, ostaviće je i tako to. I da je ostavi šta će ti, da sutra tebe vara sa nekom trećom? A za ove što kažu ispod časti biti druga, a nije ispod časti ostati prva, znajući da postoji druga? Ili imaju dobar želudac? Manite se toga radi dece i tako to, on leži pored vas, posle nje.

Foto: Shutterstock

preljuba

- Ne razumem kolika glupača moraš biti da znaš da je čovjek oženjen i ideš se s njim petljati... to sve govori o karakteru dotičnog, a bome o karakteru ljubavnice... ne radi drugima ono što ne želiš da drugi tebi rade... ovde izuzimam žene koje su prevarene i nisu znale da im je "dečko" oženjen, ali ići svesno u to i nadati se, graditi sreću na tuđim suzama... svaka takva zaslužuje sve što je snađe s ljubavnikom... kako seješ,tako žanješ...

- Zašto si sa takvom osobom? On je čovek izdajica. Izdao je ženu i rođenu decu. Izdajice su najgora vrsta ljudi, jer misle samo na svoje potrebe. Ti si slobodna i možeš da biraš… Zato nemoj da biraš izdajice i kukavice.

- Zašto bi se muškarci menjali, dok je ovakvih ovaca.

- Da, postoji, znam takve slučajeve. Lično moj otac, uvek viđen s porodicom, decom, ženom, idealno sve izgleda, a gluma neviđena. I sam bi rekao život je gluma, moraš biti odličan glumac. Ostalo me previše boli da bih iznosila, bitno na mobilni sam čula kako govori ljubavnici, kućnoj našoj prijateljici, da mu se žena gadi, debela je...

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 1 godinu

Kako nesuvisli komentar i samozadovoljavajuči stav saveto davca. Savetodavcu čizme lopata metla i u štalu. Ta,, spodoba nema pojma o životu.

Nina

pre 1 godinu

Pa jesi mu privlacna ,jer zeli da vodite ljubav,strast ima sa tobom a zenu voli,ima decu s njom itd.Tako da te nista slagao nije.Inace i zena sam i bila sam sa ozenjenim ali i ja udata.Nista posebno on se zalepi jer lepa,zgodna,dobra u krevetu a meni vise treba paznja i razgovor od toga ,a ovog mog i da vidim sa nekom to mi nikada ne bi bio razlog za razvod braka.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija