• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2022

08:25

ŠOK ISPOVEST! MISLIO SAM DA MI POLNI ORGAN NE RADI, SVE JE TRAJALO DVA MINUTA! Metju Peri otkrio NOVE DETALJE

Ljubav

ŠOK ISPOVEST! MISLIO SAM DA MI POLNI ORGAN NE RADI, SVE JE TRAJALO DVA MINUTA! Metju Peri otkrio NOVE DETALJE

Podeli vest

Memoari "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing" glumca Metjua Paerija (53) izazvali su u buru u javnosti jer je otkrio detalje koji su šokirali mnoge, među kojima je veza sa Džulijom Roberts, njegova borba za život, a sada je rekao da je dugo mislio da mu "polni organ ne radi"

Umesto da shvati korelaciju između pića i svojih intimnih delova, Metju sebe je smatrao "impotentnim", prenosi Page Six.

Peri, koji je rekao da je počeo da zloupotrebljava ​​alkohol kao tinejdžer, napisao je:

"Hodao sam planetom misleći da je seks nešto za druge ljude. Dugo vremena."

- Seks je zvučao strašno zabavno, ali nije bio za mene - dodao je.

Foto: Printscreen You Tube ABC News

Metju Peri

Međutim, kada je Peri počeo da izlazi sa Trišom Fišer, ispričao joj je svoju "sramotnu priču", a ona ga je uverila da se njegovi problemi s postizanjem erekcije "neće ponoviti i odvela ga nazad u krevet".

- Naravno... Puna dva minuta slave - našalio se u knjizi.

Peri je dodao da se glumici odužio za njenu dobrotu tako što je "spavao s gotovo svakom ženom u južnoj Kaliforniji".

U svojim memoarima, koji su objavljeni u utorak, ikona televizije devedesetih nominovana za Zlatni globus, opisuje mnoge svoje veze, uključujući i njegov rastanak od Džulije Roberts 1995. godine.

- Veza sa Džulijom Roberts bila je previše za mene. Bio sam siguran da će raskinuti sa mnom - otkrio je Peri.

- Nisam bio dovoljan. Nikad ne bih mogao da budem dovoljan. Bio sam slomljen, savijen, nevoljen - dodao je poznati Čendler Bing iz "Prijatelja", koji u novoj knjizi piše o poljupcu s tada udatom Valeri Bertineli, kao i o sastanku sa Kameron Diaz koji je rezultirao udarcem u lice.

Peri je u knjizi takođe govorio o borbi a usamljenošću, simptomima depresije i zavisnošću od narkotika i alkohola.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NIKAD BRUTALNIJA PROZIVKA! Metju Peri OPLEO po Kijanu Rivsu: Zašto veliki mislioci UMIRU, a on i DALJE HODA MEĐU NAMA?!
Zanimljivosti

NIKAD BRUTALNIJA PROZIVKA! Metju Peri OPLEO po Kijanu Rivsu: Zašto veliki mislioci UMIRU, a on i DALJE HODA MEĐU NAMA?!

Memoari glumca Metjua Perija "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar" koji treba da se pojave u novembru podigli su veliku prašinu u javnosti jer su otkrili detalje koje niko nije znao o slavnim ličnostima. Ono što je mnoge zaprepastilo jeste Metjuov negativan stav prema kolegi Kijanu Rivsu, jer smatra da on ne treba da bude među živim ljudima

27.10.2022

09:39

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija