• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2022

10:52

ŠER UPECALA 40 GODINA MLAĐEG DEČKA! Pevačica ponovo ZALJUBLJENA, ne smeta joj što je MLAĐI od njenih SINOVA (FOTO)

Ljubav

ŠER UPECALA 40 GODINA MLAĐEG DEČKA! Pevačica ponovo ZALJUBLJENA, ne smeta joj što je MLAĐI od njenih SINOVA (FOTO)

Podeli vest

Pevačica Šer (76) uveliko je u osmoj deceniji života, sahranila je dva supruga, ali se ponovo zaljubila. Uhvaćena je kako drži za ruku 40 godina mlađeg producenta u Kaliforniji

Muzička ikona Šer uhvaćena je u Kaliforniji kako se drži se za ruku sa mlađim muzičkim producentom i bivšim dečkom Amber Rouz, Aleksanderom Edvardsom.

 

 

Šer je pronašla nekoga specijalnog u 76. godini života. Nakon što su završili večeru u jednom restoranu u Zapadnom Holivodu, fotografi su uhvatili pevačicu i producenta kako odlaze do njene vile držeći se za ruke. Takođe svedoci tvrde da je Aleksander poljubio pevačicu u ruku dok su sedeli na zadnjem sedištu automobila i spremali se da odu na privatni posed.

Ko je Aleksander Edvards?

Aleksander Edvards je muzički direktor koji ima 36 godina. Radi kao potpredsednik izdavačke kuće "Def Jem records" koja predstavlja brojna velika imena u muzičkom biznisu kao što su Rijana i Džastin Biber.

 

 

Edvards je u javnosti poznat po burnom ljubavnom životu. Pre tri godine, on i Amber Rouz su dobili sina, a nedugo zatim manekenka ga je javno optužila da je tokom haotične veze prevario sa 12 različitih žena, što je on, kasnije i sam priznao.

Šer voli mlađe muškarce

Sa druge strane, pevačica je takođe vodila buran ljubavni život. Šer je uživala da izlazi sa mlađim muškarcima veći deo svog života.

-Istina je bila da nisam izašla sa mlađim muškarcima, nikada ne bih imala sastanak. Mlađe muškarce nisu plašile starije žene. Ali stariji muškarci u mojoj starosnoj kategoriji, nisu to imali- rekla je Šer. 

 

 

Dva puta se udavala i postala udovica. Poznato je bilo da je bila udata za Sonija Bona od 1964. do 1975. i Grega Olmana od 1975. do 1979. Ima dvojicu sinova iz ovih brakova, Čeza Bona(56) i Elija Blu Olmana(46).

Dobitnica Gremija je od tada izlazila sa nizom zvezda uključujući Toma Kruza kog je nazvala najboljim ljubavnikom, Vala Kilmera, Ričija Sambora i mnogo drugih. Šer je 2018. rekla da je sama, ali da je i dalje u potrazi za romantikom.

- Problem koji imam sa svim momcima u poslednje vreme je taj što ne želim nigde sa njima, jer ne možete da održavate vezu u ovakvoj posudi za zlatne ribice, gde će sve što radite i snimite da bude na društvenim mrežama. Ne postoji način da se zadrži nešto posebno- zaključila je ona.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17