• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2022

13:17

U 2 POTEZA 5 GODINA MANJE! Holivudski frizer otkrio 2 supertrika za frizure koje podmlađuju

pexels.com

Ljubav

U 2 POTEZA 5 GODINA MANJE! Holivudski frizer otkrio 2 supertrika za frizure koje podmlađuju

Podeli vest

Frizer Kris Eplton, koji brine o frizurama poznatih dama, od Kim Kardašijan do Dženifer Lopez, otkrio je nekoliko zanimljivih trikova kako da se, zahvaljujući frizuri, začas podmladite, a i kako da vam kosa svezana u rep izgleda bujnije

- Ovu frizuru zovu "fejslifting" i veoma je jednostavna. Napravite razdeljak na sredini, a potom po jedan pramen kose stavite iza ušiju - objasnio je Eplton.

 

 

Frizura je uredna, a kosa sklonjena iza ušiju "otvara" lice i ističe jagodice i viličnu kost. Uz malo sjaja ili hajlajtera, u sekundi ćete izgledati svežije i mlađe, a uz lep nakit i elegantno!

- Ova moderna frizura svima stoji, laska svakom obliku lica i mladalačka je. A svako može da je napravi. Ako vam kosa nije dovoljno duga da sama stoji iza ušiju, poslužite se ukosnicama ili providnim gumicama da biste osigurali da će stajati i da nećete morati svakih par minuta da je vraćate iza ušiju - rekao je Eplton i podsetio da takvu frizuru vrlo često nosi Kejt Midlton.

 

 

Eplton je podelio i tajnu kako bez dodatnog umetka nastaje bujan konjski rep, kakav nosi Dženifer Lopez.

 

 

- Za taj savršen rep potrebne su vam samo dve gumice i malo veštine. Prvo, razdvojte kosu na gornji i donji deo. Gornji deo zavežite visoko u rep, a donji deo opet podelite i ovim pramenovima obmotajte gornji rep, pa zavežite sve zajedno drugom gumicom - objasnio je Eplton.

bonus video:





Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija