• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.12.2022

11:26

BIVŠA GA JE JAVNO PREVARILA, A SADA VEZU KRIJE KAO ZMIJA NOGE! Popularni glumac koji nije PRAO KOSU nedeljama konačno srećan u ljubavi (FOTO)

Ljubav

BIVŠA GA JE JAVNO PREVARILA, A SADA VEZU KRIJE KAO ZMIJA NOGE! Popularni glumac koji nije PRAO KOSU nedeljama konačno srećan u ljubavi (FOTO)

Podeli vest

Glumac koji se proslavio ulogom vampira u u filmskom serijalu "Sumrak saga" Robert Patinson, konačno se pojavio na crvenom tepihu sa svojom devojkom Suki Voterhaus. Njihova veza traje već četiri godine, ali je glumac učinio sve kako bi svoj privatni život zadržao za sebe jer je imao loše iskustvo u prošlosti

Popularni par je snimljen pre nekoliko dana na Diorovoj modnoj reviji u egipatskom gradu Gizi. Manekenka je odabrala za ovu priliku ljubičastu haljinu, a Robert je imao belo odelo.

Glumac i manekenka su pozirali zagrljeni i nisu skidali osmeh s lica, a sve vreme su se zaljubljeno gledali.

Da su u vezi, otkriveno je u junu 2018. kada su ih paparaci snimili u Londonu kako razmenjuju nežnosti. Usputni prolaznici su rekli da su se mazili i ljubili.

Njihova veza je postala ozbiljnija tokom pandemije 2020, kada su se proširile glasine da su se verili.

 

 

- Rob i Suki definitivno su razgovarali o veridbi, ali ne žuri im se. Suki ga ne pritiska i oboje su jako predani jedno drugom - rekao je izvor blizak paru koji jako čuva svoju privatnost.

Zid privatnosti

- Ako podignete zid, bolje će se završiti. Ako pustite ljude unutra, to obezvređuje ono što je ljubav. Da vas stranac na ulici pita o vašoj vezi, pomislili biste da je to krajnje nepristojno. Ne mogu da shvatim kako neko može da hoda ulicom držeći se za ruke, a kad to isto ja radim, sto ljudi me slika - objasnio je Patinson svoju tajnovitost.

Glumac je pre Suki ljubio britansku pevačicu FKA Tvigs, s kojom je 2017. raskinuo veridbu. Voterhaus je u martu 2015. raskinula dvogodišnju vezu s Bredlijem Kuperom, kojoj je navodno presudila njegova majka, kojoj se ona nije baš sviđala.

Bolna prošlost

Glumac je imao bolno ljubavno iskustvo u prošlosti. Naime, zahvaljujući serijalu "Sumrak saga" započeo je 2009. vezu s Kristin Stjuart. Njih dvoje bili su jedan od omiljenih glumačkih parova.

 

 

 

Međutim, ta ljubavna idila se raspala kada su 2012. paparaci uslikali glumicu s rediteljem Rupertom Sandersom kako razmenjuju nežnosti. On je u to vreme bio u braku, ali i od Stjuart stariji 19 godina. Patinson i ona su tada raskinuli, ponovo se pomirili, ali se veza konačno raspala 2013. godine.

 

 

Te fotografije preljube su je stavile na prvo mesto omraženih javnih ličnosti, pogotovo zato što su svi mislili da će s kolegom sa seta stići i do oltara. Kristen je svojevremeno priznala da joj je Patinson bio prava ljubav, ali je ta veza bila osuđena na propast.

Nije prao kosu nedeljama

Patinson je poznat kao neko ko nije voleo da vodi računa o svojoj higijeni. Njegove kolege sa setova su se žalile da se ne tušira, ima masnu kosu i često zaudara, a to nije smetalo njegovoj nekadašnjoj devojci Kristin.

 

 

- Verovatno. Jednostavno ne vidim smisao u pranju kose - ispričao je. Ipak, s godinama je promenio svoju rutinu, a rekao je da je na to možda uticalo i što je postao zaštitno lice jednog od Diorovih parfema.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija