• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2022

09:34

OVI ČAJEVI RAZBUĐUJU BOLJE OD KAFE! Travar Momčilo Antoniijević otkriva na kojim mestima u Srbiji može da se nađe BILJKA koja je dobra za IMINUTET i GLJIVIČNE INFEKCIJE

Privatna arhiva

Ljubav

OVI ČAJEVI RAZBUĐUJU BOLJE OD KAFE! Travar Momčilo Antoniijević otkriva na kojim mestima u Srbiji može da se nađe BILJKA koja je dobra za IMINUTET i GLJIVIČNE INFEKCIJE

Podeli vest

Naš najpoznatiji travar Momčilo Antonijević gostovao je na TV Pink gde je govorio o tome koje čajeve je najbolje piti zimi, pogotovo ako želimo da se razbudimo na pravi način

Antonijević je objasnio da ko želi da se razbudi treba da konzumira čajeve od nane, koprive ili ruzmarina.

- Dobar i kvalitetan čaj mora da bude zelene boje kada ga kupite, da bude bez grančica, da ima jak intenzivan miris. Kvalitet biljaka je jako bitan - rekao Momčilo.

Antonijević kaže da konzumacijom biljaka možemo da čuvamo svoje zdravlje. Vranilova trava, navodi on, množe da se bere na Tari, Zlatiboru, Staroj Planini i mnogim drugim mestima u Srbiji, i on je jako dobar za imunitet i gljivične infekcije.

Kako je dodao, on predstavlja zimski čaj, koji u kombinaciji sa matičnjakom daje odličan rezultat.

- Zova se koristi za prehladu i nazeb - rekao je Antonijević, dodajući da je poželjna i kombinacija biljaka, gde se majčina dušica, kleka i pojedini čajevi mogu staviti u istom odnosu, a što se posle mešanja preliva ključalom vodom.

Foto: Shutterstock

Čaj

Čajevi preliveni ključalom vodom, najmanje moraju stajati 20 minuta pre konzumiranja, napomenuo je Antonijević.

Govoreći o koprivi, kao i čajevima od iste, Antonijević navodi da je svaki deo, od korena do lista lekovit i da je njeno dejstvo raznovrsno.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17