• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

28.12.2022

09:36

AFRODIZIJACI IZ KUHINJE! Ova 3 ZAČINA će vam drastično poboljšati INTIMNE ODNOSE!

Ljubav

AFRODIZIJACI IZ KUHINJE! Ova 3 ZAČINA će vam drastično poboljšati INTIMNE ODNOSE!

Podeli vest

Ginko, ginseng i đumbir važe za tri moćna afrodizijaka, koji će vam sigurno pomoći da vaše intimne odnose postavite na sasvim novi nivo

Nema sumnje da su intimni odnosi važan deo svake veze, pa bi bilo dobro održavati te varnice. Ukoliko želite da pojačate osećaj ili jednostavno uvedete neku novinu, u tome bi mogli da vam pomognu ni manje ni više, nego začini.

Ova tri začina će vam sigurno pomoći da rasplamsate strasti:

1. Tinktura ginka je dobra za starije ljude

Ginko povećava protok krvi u erektilna tkiva, opušta krvne sudove i povećava nervni osećaj, pojačavajući se*sualnu reakciju i kod muškaraca i kod žena.

Ako to nije bilo dovoljno, redovna upotreba tinkture ginka, poboljšava lubrikaciju i želju kod žena u postmenopauzi i smanjuje (upola) rizik od raka jajnika. I, ako je erektilna disfunkcija problem u vašoj vezi, između 50–78 procenata muškaraca koji koriste 60–240 mg standardizovanog ginka dnevno, tokom najmanje šest nedelja, vraćaju sposobnost da imaju redovnu erekciju.

Sa tehničke strane, tinktura od listova ginka je posebno efikasna kada masne naslage ili dijabetes, ograničavaju protok krvi. Ako niste sigurni koliko da uzimate, smatra se bezbednim da uzimate 1-2 kapaljke pune tinkture ginka, jednom ili dva puta dnevno, čak 18 meseci.

Foto: Shutterstock

intimni odnosi

2. Tinktura ginsenga pomaže ljudima koji su pod stresom ili prezaposleni 

Koren ginsenga je dobro poznat da poboljšava se*sualnu potenciju i povećava vaš libido. Osim toga, kao i ginko, povećava napunjenost erektilnog tkiva, tako da, da, učinite da to nakupljanje radi za vas.

Što se tiče doze, 10-30 kapi tinkture ginsenga može smanjiti hormone stresa i sprečiti hormonske poremećaje i kod muškaraca i kod žena. Smatra se da je bezbedno uzimati ginseng svakodnevno, tokom mnogo godina.

Oprez: Izbegavajte ginseng u kapsulama pre operacije.

3. Đumbir

Đumbir je možda najlakši afrodizijak za pronalaženje i upotrebu. Ljudi redovno grickaju kristalizovani đumbir, dodaju đumbir u hranu ili prave čaj od đumbira. Kao dodatni bonus, đumbir donosi krv i toplotu u stomak i genitalije.

Može pomoći se*sualnom funkcionisanju skoro odmah, a redovna upotreba može izlečiti erektilnu disfunkciju, uklanjanjem aterosklerotskog plaka iz krvnih sudova penisa i povećanjem cirkulacije penisa.

Dakle, sledeći put kada prođete pored začina u prodavnici, zastanite na trenutak. Ako želite da vratite malo ukusa u svoj se*sualni život, ova tri jednostavna afrodizijaka mogu napraviti svu razliku u svetu (Osim toga, imaju odličan ukus.), prenosi YourTango.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija