• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2023

10:30

ANĐELINA DŽOLI IMA NOVOG DEČKA? Uslikana sa MLAĐIM glumcem! (FOTO)

Ljubav

ANĐELINA DŽOLI IMA NOVOG DEČKA? Uslikana sa MLAĐIM glumcem! (FOTO)

Podeli vest

Holivudska glumica Anđelina Džoli uslikana je sa glumcem Polom Meskalom koji je od nje mlađi 21 godinu. Britanski mediji tvrde da je okrenula novi list i da je sada u vezi

Popularna glumica Anđelina Džoli uslikana je na kafi sa glumcem Polom Meskalom, nakon što je pogledala predstavu u kojoj je glumio i navodno se oduševila, pišu britanski mediji.

Sedela je u kafiću sa Polom, koji je od nje mlađi 21 godinu i uživali su u kafi, dok su ih čuvali telohranitelji od znatiželjnih pogleda.

Ali fotografi su uspeli da ih uhvate i te slike su obišle svet.

 

 

 

 

Pol Meskal je irski glumac koji je poznat najviše po ulogama u pozorištu. Nedavno se pojavio na velikom platnu i ostvario uloge u filmovima 'The lost daughter', 'God's creatures' i 'Aftersun'.

 

 

O njemu se ne zna mnogo, osim da je ranije bio u vezi sa pevačicom Fibi Bridžers. Ta romansa nije dugo potrajala, a mediji sada bruje o navodno novoj vezi sa poznatom glumicom. Meskal ne voli publicitet i ne koristi društvene mreže.

Zanimljiva je činjenica što Pol neodoljivo podseća na Bili Boba Tortona, prvog muža Anđeline Džoli i to iz mlađih dana.

 

 

Anđelina Džoli rođena je 1975, dok je Meskal rođen 1996. godine što ga čini 21 godinu mlađim od zanosne glumice. Meskal se nije oglašavao po pitanju navodne nove veze, a Džolijeva je poznata po tome da ne želi da daje izjave na teme ljubavnog života. I dalje se sudi sa bivšim suprugom Bredom Pitom oko starateljstva nad decom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DA LI STE ZNALI? Hladne ruke ukazuju na ove PROBLEME!
Ljubav

DA LI STE ZNALI? Hladne ruke ukazuju na ove PROBLEME!

Kada je temperatura vazduha niska, normalno je i da nam ruke budu hladne. Međutim, ako su nam ruke stalno ledene i nikako ne možemo da ih zagrejemo, to onda predstavlja znak da se u telo nalazi u problematičnom stanju kao što su problemi sa cirkulacijom i druge, brojne bolesti

04.01.2023

09:45

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija