• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2023

07:06

ŠAKIRA NE MOŽE DA DOĐE SEBI OD ŠOKA! Pike dovodio ljubavnicu u kuću dok je bio u braku

AP/Photo

Ljubav

ŠAKIRA NE MOŽE DA DOĐE SEBI OD ŠOKA! Pike dovodio ljubavnicu u kuću dok je bio u braku

Podeli vest

Brak kolumbijske pevačice Šakire (45) i fudbalera Đerara Pikea (35) završen je razvodom u junu prošle godine, ali Šakiru, kako prenose tabloidi, i dalje pogađaju otkrića o neveri bivšeg muža

Šakira je tek nedavno otkrila da je Pike vezu sa sadašnjom devojkom Klarom Čiom Marti (23) započeo još 2021. godine i da ju je dovodio u kuću u kojoj je živeo sa njom, što je Šakiri, kako navode njeni bliski prijatelji, najteže palo.

- Šakira je trenutno slomljena zato što je tada mislila da je njihov brak stabilan. Ne može da veruje da se njegova ljubavnica već tada baškarila u njihovoj kući. Često je putovala, a on je tu dovodio Klaru. Bila je u šoku pošto je saznala da je vara mnogo duže nego što je isprva mislila - preneo je izvor blizak pevačici.

Foto: AP/Photo

Šakira i Pike nekada

Fanovi su primetili da su Pike i Klara tada snimili Zum intervju u kući koju je delio s pevačicom, a ubrzo je izašlo na videlo da je ona bila redovan gost. Inače, Klara je studentkinja zadužena za odnose sa javnošću u Pikeovoj sportskoj agenciji "Kosmos", a neki tvrde da je pljunuta Šakira iz mlađih dana.

Podsetimo, Šakira i Pike su se razveli posle 12 godina braka, u kome su dobili i dvojicu sinova Milana (9) i Saša (7). U novembru su posle maratonskih pregovara pred advokatima postigli dogovor da deca žive sa majkom u Majamiju, a Pike će moći da ih posećuje kad god poželi. Praznike su proveli u Barseloni sa ocem.

bonus video:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Njih dvoje nikada nisu bili vencani, nema razvoda ni podele imovine. Rastanak ljubavnika nakon 12 godina srecne veze i dvoje dece.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija