• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2023

18:45

DA LI STE ZNALI? Ovo muškarci očekuju od žena u INTIMNIM ODNOSIMA

Shutterstock

Ljubav

DA LI STE ZNALI? Ovo muškarci očekuju od žena u INTIMNIM ODNOSIMA

Podeli vest

Ukoliko želite da izludite svog partnera, zaboravite na romantičnu atmosferu i laganu muziku. Komplimenti i samopozdanje su ključ za uspešan odnos

Baš kao što i vi volite da čujete kompliment, tako je to potrebno i muškarcima. Dakle, nemojte da zaboravite da hvalite svog partnera.

Foto: Shutterstock

Pored toga, još nekoliko stvari će u njegovoj glavi izazvati pravu eksploziju.

Entuzijazam

Muškarci žele nekoga ko je podjednako zainteresovan za odnos kao i oni. Ništa nije tako zavodljivo kao entuzijazam – on može da nadmaši i savršen izgled.

Njima je potrebna žena koja je spremna da proba nove stvari. Zato budite otvorene za nove ideje. Novi trikovi ne moraju da budu svakodnevni, ali neke novine, s vremena na vreme, mogu da osveže vaš intimni život. Što ste aktivnije u krevetu, to bolje. Pokažite mu da uživate.

Samopouzdanje

Muškarci žele nekoga ko se neće stideti da se skine u osvetljenoj prostoriji. Prestanite da pokrivate telo. Nema potrebe više ponavljati da su muškarci vizuelna bića i da žele da vide svoju partnerku. To je najbolji deo rasplamsavanja strasti. Samopouzdanje je privlačnije od svega!

Foto: Shutterstock

Budite spontane

Za odnos nije potrebno nameštanje idealne atmosfere. Budite spontane i spreme da isprobate seks na novim mestima, bez previše planiranja.

Hvalite ga

Obično mislimo da su komplimenti namenjeni samo ženama i da su one te kojima treba ohrabrenje za izgled, ali i muškarci imaju svoje nesigurnosti. Recite mu šta volite na njemu i koji njegovi potezi vas najviše uzbuđuju. Svaki muškarac želi da zna da ima ono nešto što privlači ženu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17