• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2023

10:34

KASANDRA NAPRAVILA HAOS NA TIKTOKU! Previše si lepa da bi bila tako velika - komentari samo pljušte (VIDEO)

printscreen Tik tok just__sandra

Ljubav

KASANDRA NAPRAVILA HAOS NA TIKTOKU! Previše si lepa da bi bila tako velika - komentari samo pljušte (VIDEO)

Podeli vest

Korisnica TikToka Kasandra objavila je video na ovoj mreži u kojem ponosno govori o svom višku kilograma. Ipak, ne slažu se svim sa ovakvim stavovima

Kasandra, koja objavljuje snimke na TikToku pod imenom @just__sandra, opisala je sebe kao "debelu i zgodnu" i redovno deli sadržaj koji se tiče njenog tela, ali i ljubavi prema sebi.

Popularna Tiktokerka ima 179,8 hiljada pratilaca i 862,8 hiljada lajkova na platformi za deljenje video-zapisa i stalno podstiče žene da se dobro osećaju u svom telu.

Njen video je očigledno impresionirao mnoge, jer je brzo prikupio na desetine hiljada pregleda. Mnogi su joj pisali komentare poput:

"Devojko, pošalji mi malo svog neverovatnog samopouzdanja!".

Kasandra je takođe govorila:

-  Samo podsetnik, da sam veoma debela i veoma privlačna.

 

@just__sandra Replying to @bigwill12o3 also super weird that you follow me my guy ?✌? #biggirlhype #fatandhot #worryaboutyourself #effyourbeautystandards #iloveallofme ♬ original sound - Cassandra

 

Međutim, Kasanda je naišla na niz pogrdnih komentara koji su joj skretali pažnju da ne izgleda toliko privlačno, kao i da će "ako nastavi ovakvim tempom, oboleti od dijabetesa".

- Promovišete gojaznost tako što volite sebe - glasio je jedan od komentara.

- Biti velik i debeo nije ni privlačno ni ženstveno - nadovezao se drugi.

- Imate vremena za šminkanje, ali nemate vremena da se pravilno hranite i vežbate? - primećuje treći.

Foto: printscreen Tik tok just__sandra

Kasandra

"Previše si lepa da bi bila tako velika".

- Zbog toga što sam "ovako" velika, misliš da treba da budem ružna? Ili zato što sam tako lepa, misliš da bi trebalo da se transformišem u tvoj društveni standard lepote, jer ti nije prijatno da gledaš nekog ovako lepog, ali ovako debelog - poručila je Kasandra onima koji su ostavljali negativne komentare, piše The Sun.

bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija