• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2023

18:30

VOLITE SEBE! Muškarac koji vas tera na ove promene, ne poštuje vašu ljubav

Shutterstock

Ljubav

VOLITE SEBE! Muškarac koji vas tera na ove promene, ne poštuje vašu ljubav

Podeli vest

Kada vas jača polovina primorava da idete na dijetu, prekinete druženje sa prijateljima, žrtvujete karijeru i promenite stil ponašanja, očigledno je da vas ne poštuje dovoljno.

Kada smo zaljubljeni, često radimo stvari koje inače nikada ne bismo. Partneri ponekad on nas zatraže da promenimo ponašanje ili stil života, a mi na to pristajemo, ne shvatajući da gubimo svoje ja.

A zadržati svoje ja je mnogo važnije nego uspeti da održite vezu. Pogotovo ako se muškarac usudi da zatraži određene stvari.

Promeniti neke stvari je i više nego prihvatljivo, dok, sa druge strane, na promenu nekih stvari nikada ne biste smeli da pristanete. Ovo su neke od njih:

Foto: Shutterstock

Dijeta

Dijeta

Nemojte nikad zbog muškarca da držite dijetu. Odluku o zdravoj ishrani ili vežbanju trebalo bi da donesete samo zbog sebe, a ne da biste impresionirali nekog muškarca.

Prekid druženja sa prijateljima

Ako vam dečko brani da se družite sa drugim muškarcima, čak i ako se radi o vašim prijateljima iz detinjstva, onda sa pravom možete da ga ostavite. Ako vaš muškarac ne veruje u muško-ženska prijateljstva, to mnogo govori i o njegovom odnosu prema drugim ženama.

Žrtvovanje karijere

Ne morate da birate između ljubavi i karijere. Ako mu vaše poslovne obaveze smetaju, preispitajte svoju vezu. Muškarac koji vas voli mora da vas podrži u poslu koji radite i u svim vašim drugim interesovanjima u životu.

Foto: Shutterstock

Usamljenost

Promena stila

Ako on voli skockane i našminkane žene, a to nije vaš stil, možete povremeno da ga razveselite u nekom takvom izdanju. Ipak, svoj stil takođe ne bi trebalo da promenite zbog muškarca, ali ni vi njega ne treba da terate na tako nešto.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija