• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

28.01.2023

22:00

NIJE ZBOG MORALA! Ekspert za veze otkriva nakon koliko vremena je u redu da imate odnose s novim partnerom!

Ljubav

NIJE ZBOG MORALA! Ekspert za veze otkriva nakon koliko vremena je u redu da imate odnose s novim partnerom!

Podeli vest

Slađana Trikić, ekspert za veze, ističe da bi na intimne odnose trebalo da čekate makar mesec dana.

Kada se radi o muško ženskim odnosima, stvari nisu toliko jednostavne koliko bismo voleli da budu.

Upoznate novu osobu, zaljubite se i odmah poželite svašta nešto sa njom. Međutim, za početak je neophodno da malo bolje upoznate osobu, kako biste joj dali i svoje poverenje, ali i svoje telo.

O ovome je govorila i transformacioni kouč, specijalizovana za partnerske odnose, Slađana Trikić, koja je otkrila kada je u redu da imate odnose sa novim partnerom.

Prvo što je istakla, jeste da njeno objašnjenje nema nikakve veze sa moralisanjem, s obzirom na to da mnogi upravo moral povezuju sa odnosima na prvom sastanku i tome slično.

Foto: Shutterstock

intimni odnosi

- Potrebno je da imate makar četiri sastanka pre prvog odnosa i to jedan sastanak nedeljno. Možete da se viđate i češće, ali da odnose nemate makar mesec dana, a možete i duže - navodi Slađana.

Ona objašnjava da je period od mesec dana, relativno dovoljan da upoznate nekoga dovoljno da znate da li je sa vama isključivo zbog akcije ili ima iskrene namere.

- Onaj ko vas iskreno želi će vas čekati i mesec dana i duže, ako je potrebno, a vi nećete ostati povređene - navodi Slađana.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija