• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

31.01.2023

22:15

KAKO DA ON JURI ZA TOBOM? Ekspert za veze otkriva šta je to čemu nijedan muškarac ne može da odoli!

Shutterstock

Ljubav

KAKO DA ON JURI ZA TOBOM? Ekspert za veze otkriva šta je to čemu nijedan muškarac ne može da odoli!

Podeli vest

Ukoliko muškarac kod tebe prepozna zdravo samopouzdanje i žensku energiju, upravo je to ono što će ga privući tebi.

Mnoge žene žude za iskrenom, posvećenom vezom, kao i partnerom koji će ih tretirati na najbolji mogući način.

Ovo podrazumeva da od njega dobijaju dovoljno pažnje, pa čak i da osete kako on "juri" za njima.

Transformacioni kouč, specijalizovana za partnerske odnose, Slađana Trikić, ističe da je to moguće, ali u sledećem slučaju:

- Ukoliko želiš da muškarac juri za tobom, onda je potrebno da znaš sledeću stvar, pre svega, muškarci neće juriti i neće biti zainteresovane za žene koje su nesigurne, koje u strahu i koje su očajne. 

Najprivlačnija osobina kod jedne žene jeste upravo posedovanje jednog zdravog samopouzdanja i posedovanje ženske energije.

Kada neko zrači tim lažnim samopouzdanjem, to se izuzetno lako provali i oseti se i takođe kada si u muškoj energiji, a ne u ženskoj, muškarac to oseti i to ga jednostavno odbija od tebe - kaže Slađana i dodaje:

Foto: Shutterstock

ljubav

- Ono što je još važno, jeste da postavite sebi jedno bitno pitanje, kako bi se ponašala žena koja ima zdravo samopouzdanje? Da li bi ta žena pristajala na mrvice? Da li bi ona pristajala na to da se taj muškarac pojavljuje i nestaje? Da li bi ona jurila za muškarcem, koji nije siguran da želi da bude sa njom? Da li bi ona prva slala poruke? Da li bi ona inicirala sastanke ili bi dozvolila njemu da on to radi? Da li bi pokušavala da mu se dokaže na neki način? Da li bi ga čekala da se on premišlja i tako dalje?

Žena sa zdravim samopoštovanjem ne bi učinila ništa od ovoga, a vi razmislite gde se nalazite - zaključuje Slađana.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija