• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2023

08:30

SNIMAK KOJI JE ŠOKIRAO SVE! Popularnoj pevačici se tresu ruke, a evo kakvo je njeno zdravstveno stanje (VIDEO)

Ljubav

SNIMAK KOJI JE ŠOKIRAO SVE! Popularnoj pevačici se tresu ruke, a evo kakvo je njeno zdravstveno stanje (VIDEO)

Podeli vest

Popularna pevačica i glumica Selena Gomez (30) zabrinula je fanove na mrežama kada je objavila snimak na kojem se vidi da joj se tresu ruke.

Selena je objavila snimak na kojem ženama objašnjava kako se skida šminka, a svi su primetili da joj se tresu ruke dok drži sredstva za čišćenje lica.

Ona se ovim povodom oglasila.

 - Sve je to zbog lekova protiv lupusa -  napisala je pevačica u komentarima.

Gomezova se i ranije susretala sa negativnim komentarima na račun njenog ponašanja i fizičkog izgleda nakon čega je 2015. godine otkrila da boluje od lupusa - hronične autoimune bolesti koja tera imuni sistem da napada zdravo tkivo.

Pevačici se pogoršalo stanje, pa joj je bila neophodna transpaltacija bubrega, što se na posletku i dogodilo. Kako je više puta napomenula, najteže joj je bilo na nastupima i napornim turnejama.

Foto: APfoto

Selena Gomez

Nakon što joj je pored lupusa, na terapiji utvrđen i bipolarni poremećaj, mlada glumica je mislila da je to kraj sveta za nju. Bila je anksiozna, depresivna, a svaki put pred izlaska na scenu, doživljavala je napade panike. Međutim, kako kaže, sada joj je mnogo bolje i živi da dan po dan.

Pojava ovog oboljenja je posledica poremećaja u imunom sistemu, koji umesto da štiti telo od virusa i bakterija napada sopstvena tkiva u organizmu. Do pojave lupusa može da dođe usled različitih fakora, a pre svega neophodno je da se steknu određeni uslovi, kao što su nasleđe, prisustvo hormonskog disbalansa, virusne i bakterijske infekcije, izlaganje određenim lekovima... Međutim, tačan uzrok nastanka ove autoimune bolesti nije poznat.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija