• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje/J.M.

06.02.2023

19:00

OVO su ZNACI da IMATE SAVRŠENOG MUŽA! Čuvajte ga kao kap vode na dlanu!

Shutterstock

Ljubav

OVO su ZNACI da IMATE SAVRŠENOG MUŽA! Čuvajte ga kao kap vode na dlanu!

Podeli vest

Odnos između muža i žene ne bi trebalo da bude samo zajednički život, oni takođe treba da su prijatelji i međusobni savetnici...

Pravi partner ne samo da govori lepe reči već i dela kad treba. U teškim situacijama uvek je spreman da bude rame za plakanje, utešiće vas i pomoći kako god može.

Ovo su još neki pokazatelji savršenog muža:

Uvek će vas podržati i pazi na detalje

Svi mi grešimo, a kad se to dogodi, vaša bolja polovina trebalo bi da bude na vašoj strani. Čak i ako grešite. U bilo kojoj situaciji suprug bi trebalo da vas podrži, a ne da vas krivi.

Foto: Shutterstock

Kad se osećate loše, vaš partner bi trebalo da zna kako da vas oraspoloži

Takođe, "savršeni" muškarac pazi na detalje. To ne znači da vaš muškarac mora da zna svaki detalj vašeg života ili da se seti šta ste nosili onog dana kad ste se upoznali. Ali prima k znanju ono što vam je važno. Zna koliko šećera stavljate u kafu i koja vam je najdraža pesma.

Mudar je i zna kako da vas razveseli

Iako može biti korisno imati nekoga ko vam može objasniti kvantnu fiziku, važnije je kraj sebe imati čoveka koji može da pronađe izlaz iz uobičajenih životnih problema. Ako je vaš muškarac u stanju da vam da dobar savet kad ste u problemu, onda ste zaista srećni.

Kad se osećate loše, vaš partner bi trebalo da zna kako da vas oraspoloži: ispričaće vam sjajnu šalu, podržaće vas ili će uraditi nešto drugo zbog čega ćete se osećati bolje.

Foto: Shutterstock

Supružnici treba da budu prijatelji i međusobni savetnici

Idealan muškarac može da nađe zajednički jezik s policajcima i vodoinstalaterima bez pretnji ili mita. Može da se nosi i s komšinicom koju ne možete da vidite očima.

Ne zaboravlja na vaše probleme i ceni vaše mišljenje

Muškarcima je obično teško da se skoncentrišu na više zadataka odjednom. Ali osoba koja vas voli trebalo bi da vaše probleme stavi na prvo mesto.

Odnos između muža i žene ne bi trebalo da bude samo zajednički život, oni takođe treba da su prijatelji i međusobni savetnici. To, međutim, ne znači da bi muškarac trebalo da bude pod kontrolom supruge. Učenje zajedničkog odlučivanja presudan je element srećnog braka.

Pomaže vam u kućnim poslovima

Ako vas suprug ceni i poštuje, nikada vam neće dopustiti da se osećate kao da ste njegova kućna pomoćnica. On razume da se na poslu umarate i zato je uvek spreman da vam pomogne u kućnim poslovima.

Foto: Shutterstock

Muškarac koji izgleda muževno i zna da kuva je idealna kombinacija

Osim toga, zna da kuva. Moderne žene misle da je muškarac koji izgleda muževno i zna da kuva idealan suprug. I ne mora nužno da napravi nešto posebno. Čak i ako samo iseče predjelo i lepo ga složi na tanjir, to će ženu usrećiti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija