• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

11.02.2023

12:27

DA LI SE NALAZIŠ VIŠE U MUŠKOJ ILI ŽENSKOJ ENERGIJI? Ekspert za veze daje brzi test koji otkriva pravo stanje!

Shutterstock

Ljubav

DA LI SE NALAZIŠ VIŠE U MUŠKOJ ILI ŽENSKOJ ENERGIJI? Ekspert za veze daje brzi test koji otkriva pravo stanje!

Podeli vest

Specijalista za partnerske odnose Slađana Trikić navodi da treba da odgovoriš na jedno pitanje kako bi saznala u kojoj si energiji.

Transformacioni kouč i specijalista za partnerske odnose, Slađana Trikić ističe da se mnogo žena zapravo nalazi u muškoj energiji, ne dozvoljavajući sebi da u potpunosti prihvate pravu ulogu žene, a to je da budu mažene i pažene od strane svog partnera.

Kako biste saznale da li ste više u muškoj ili ženskoj energiji, Slađana navodi jedan brzi test, koji će vas rešiti dileme:

- Odgovori sebi na pitanje kako se osećaš kada primaš poklone, komplimente, pažnju, ljubav, a posebno kada to sve primaš od strane svog partnera? Da li se osećaš opušteno, relaksirano, zahvalno ili sa druge strane imaš potrebu da nešto objasniš, da se opravdaš, imaš potrebu da ti njemu nešto uzvratiš, da ti njemu nešto kupiš ili uradiš nešto za njega - navodi Slađana i dodaje:

Foto: Shutterstock

poklon

- Mnoge žene se zapravo osećaju krivima kada primaju poklone i komplimente i na dubljem nivou to je zato što osećamo da nismo vredne svega toga, a to je sve zbog tog vaspitanja koje smo prošle, gde smo jednostavno učene celog života da stavljamo tuđe potrebe ispred svojih i trenirane smo da budemo u muškoj energiji i trenirane smo da mi dajemo i da je potrebno da sve zaslužimo - ističe Slađana.

Upravo taj osećaj nelagode, pokazuje da ste više u muškoj energiji, na čemu bi trebalo da radite, kako biste se vratili u svoju, žensku energiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija